O varsta…

Nu conteaza ce varsta, oricare. Eu o simt pe cea care s-a incapatanat sa ramana in inima mea. E pe undeva pe la 20. Promit sa nu ma duc mai departe de 25.

Desi de dimineata mi-am zis ca e doar o zi, o simpla zi, prieteni stiuti sau nestiuti au venit cu urari zeci, cu ganduri bune si calde. Astfel ca in a doua jumatate a zilei ma simt cu adevarat aniversata. Da, e o zi. O zi de mai. 8 Mai. Pentru mine e zi de privit inainte. Mereu inainte. Si de rostit putine cuvinte. De gandit. De meditat. De sperat. Mai ales de sperat.

Azi am luat toate urarile si le-am strans in buchet bogat, mi le-am asezat pe inima si m-am rasfatat cu miresme de primavara.

Va multumesc tuturor ce m-ati urat pe FaceBook sau care v-ati gandit la mine! Ma simt din nou bogata. De ziua mea ma simt de obicei bogata. Si asta e minunat.

Iar dincolo de cuvinte e viata. Cu toate ale ei. Melodia asta e imnul meu pentru aceasta vara. Un fel de indemn. Pentru a merge inainte. Privirile inapoi sunt doar petru amintirile frumoase.  Atat.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: