Psi-luneli – Pe langa cine ai trecut azi?

Se face seara si te intrebi in frantura clipei: ce zi a fost azi? ce am aflat? ce am vazut? Iar clipa iti intoarce amintirea zilei mai reusita sau mai putin reusita, iti intoarce intamplarile ce te-au facut poate mai bogat, ce te-au purtat catre ziua de maine cu sperante, cu planuri, cu dorinte de implinit.

Dar peste toate se arata un chip. Un chip necunoscut ce s-a ivit din multime, un chip ce te-a facut sa zambesti, sa iti amintesti poate de cineva de demult. Un chip numai “soare si gropite” ce atrage privirile trecatorilor grabiti spre treburile zilei.

Si dintr-o data intelegi. Chipul nu e al cuiva. Chipul nu e aievea. Chipul reprezinta ceva. E ceva ce astepti an de an, ce iti trezeste emotie, speranta, bucurie.

images

E primavara cea plina de soare, de culoare, de zambete, de flori si fluturi. E primavara ce prinde viata in chipul unei copile mandre de rochita cea noua, in chipul unui baietel plin de entuziasm in fata redescoperirii jocului cu mingea, e chipul unui adolescent ce isi plimba cu mandrie prima iubita pe aleile parcului, e chipul tanarului incantat sa incerce din nou betia vitezei pe doua roti.

Desi Dante este sceptic, spunand dezamagit ca “nu e nici o frunza in copaci, cum sa fie primavara?”, eu azi am trecut pe langa ea, am vazut-o, am simtit-o si mi-am insusit-o pentru multele zile ce vin de acum incolo. Voi ati trecut pe langa ea astazi?

Au mai povestit despre chipuri cunoscute sau necunoscute pe langa care au trecut intamplator sau nu, cei inscrisi la psi-luneli in tabel.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: