O primavara cu Super Blog

Primavara anului 2013 se arata a fi mai hotarata decat alte primavari recente de care imi amintesc eu. Soarele parca a venit mai devreme, mai prietenos, florile imi par mai zambitoare si mai colorate iar zilele am constatat ca sunt mai lungi si mai cu spor. Sau poate starea mea de spirit este mai in acord cu anotimpul ce il simt a veni plin de evenimente, de bucurii si de zambete.

Tocmai de aceea mi-a facut cu ochiul sugestia ce am primit-o de la  Irealia, aceea de a ma alatura ei si altor impatimiti in competitia ce am urmarit-o cu mare interes anul trecut si anume SuperBlog.

SpringSuperBlog2013-300x225Anul acesta se anunta o editie speciala de Primavara, cu sponsori foarte interesanti si atractivi. Ceea ce ma indeamna sa ma inscriu in competitie este faptul ca probele nu vor fi obligatorii, fiecare poate participa in masura in care tema propusa i se potriveste sau il atrage.

Acestea fiind zise, sa vina primavara si sa inceapa SuperBlog – Spring 2013!

O primavara de vis tuturor, plina de soare, zambete, bucurii si impliniri!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: