Balul Britanic pentru copiii cu performanțe la limba engleza

Începutul verii este asociat cu sfârșitul anului școlar, cu serbările și petrecerile ce au loc cu această ocazie, cu răsplătirea eforturilor depuse de către copii de-a lungul anului prin diverse modalitați care să îi bucure.

În această idee Balul Britanic, aflat la cea de-a VIII-a ediție, își invită și în acest an oaspeții la petrecere.

Balul va avea loc pe 9 iunie 2019, în grădina Hotel Caro din București.

Cu o tradiție deja renumită printre evenimentele cu miză profundă pentru educația și viitorul copiilor din România, Balul Britanic va beneficia și în acest an de spriijinul  Ambasadei Marii Britanii la București și de atenția Casei Regale a Marii Britanii. Balul Britanic este organizat cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Mihai Laurentiu Gânj, Președinte English Kids Academy a declarat: „An de an înregistrăm rezultate remarcabile în activitatea pe care o desfășurăm, iar asta se datorează numai și numai copiilor. Efortul lor și dorința de a performa răsplătesc toate eforturile noastre și ne fac să ne uităm cu speranță către viitor.”

Dans, costume de epocă și multă distracție

Pentru că este bal se înțelege că vor fi costume de poveste, prinți și prințese de vor regăsi dincolo de băncile școlii, vor fi magie și bună  dispoziție alături de părinți, bunici și invitații speciali, vor avea loc reprezentații ale unor artiști cunoscuți și ale copiilor.

Balul Britanic se distinge ca un eveniment educaţional şi cultural de elită, în cadrul căruia copiii primesc premii educaţionale: cărţi, rechizite, vouchere cu premii, multe surprize culinare şi momente artistice special create pentru ei.

În cadrul evenimentului vor fi, desigur, premiați elevii English Kids Academy din clasele II – XII şi elevii participanți la concursul de engleză Fonix.

Evenimentul susține și  cauze caritabile

De asemenea, ca în fiecare an, în aceeași zi vor fi strânse fonduri care vor fi donate unor importante cauze caritabile. Principalele teme și cauze caritabile susținute de-a lungul anului prin donațiile strânse cu ocazia Balului Britanic:

  • în 2013, Balul a sprijinit Asociația copii în dificultate;
  • în 2014 a oferit ajutor bătrânilor aflați dificultate și de care au grijă în acest moment oamenii de la Fundația CASA PÂINII.
  • în 2015 cauza caritabilă s-a îndreptat spre SOS Satele Copiilor. Colaborarea cu SOS Satele Copiilor este una care a început cu mulți ani în urma prin organizarea unor cursuri pentru copiii din SOS care se pregateau să iasă din comunitate și să își ia viața în piept.
  • în 2016, 2017 si 2018  sumele strânse prin taxa de participare au fost direcționate către Centrul Steluțelor – Asociația M.A.M.E.

Detalii și imagini de la evenimentele trecute puteți vedea aici.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: