Bioderma – apa micelara si crema hidratanta

 

Spuneam zilele trecute că ne-am răsfățat la plajă cu o crema-frișcă de protectie solară pentru copii si un ulei autobronzat de la Bioderma.

Dar eu de mai bine de o lună folosesc și produsele de îngrijire de la Bioderma și sunt foarte mulțumită de ele. Am primit la întâlnirea din martie GBS 2 două produse excelente pentru îngrijirea feței, respectiv o cremă de față hidratantă și o apă micelară.

Crema de față hidratantă BiodermaHydrabio spf 30

Crema de față hidratantă este ideală pentru începutul zilei, pentru a da un start bun pielii în ziua care începe si care supune tenul la fel de fel de solicitari: razele soarelui, agenții poluanți din aer, produsele de make-up. Pentru a asigura o bază hidratată a pielii crema ne vine în ajutor. Are o textură catifelată, este ușor de aplicat cu ajutorul aplicatorului cu dozaj, așa cum se vede și în poze. Nu am mai văzut acest tip de aplicator la alte creme până acum dar mie mi se pare o idee foarte bună.

Faptul că are și factor de protecție este un plus nu numai pentru zilele insorite de vară ci și pentru restul anului.

De asemenea complexul de antioxidanți fac tenul mai strălucitor și mai curat.

Hidratarea se produce printr-o hidratare profundă a pielii, din interior.

Eu o folosesc de o lună deja și sunt foarte mulțumită de acest produs.

Apa micelară Hydrabio H2O

Apa micelară este o minune a timpurilor noastre pentru pielea tot mai expusă la factorii poluanți din jur. De multă vreme știam deja că nu e tocmai indicat să te speli pefață cu apă de la robinet, sau cel puțin că acest lucru nu ajută cu adevărat la curățarea pielii, la îndepărtarea produselor de make-up și mai ales la hidratarea pielii. Pielea are mai multe straturi și canale mici de hidratare și acestea nu pot fi curățate sau hidratate cu o simplă spălare.

Iată ce ne spun producătorii despre această apă micelară:

ACȚIUNE BIOLOGICĂ

Hydrabio H2O este prima soluţie micelară destinată tenului deshidratat. Esterii de acizi grași, elemente constitutive ale micelelor, sunt similari cu fosfolipidele membranei celulare cutanate și ajută în mod natural la reconstrucția peliculei hidrolipidice a pielii. Astfel, Hydrabio H2O garantează toleranță de neegalat și un confort optim pentru eliminarea machiajului în mod eficient. Mai mult, brevetul exclusiv biologic Aquagenium™ reînvaţă pielea să-şi activeze capacitatea de hidratare naturală prin stimularea producerii de aquaporine, canale de hidratare intercelulară, care rețin apa de care are nevoie pielea pentru a fi echilibrată.

Eu atât vă spun: această apă micelară este cu adevărat hidratanță și curăță produsele de make-up cu delicatețe și succes.

Folosită împreună cu crema hydratantă reprezintă o soluție ideală pentru îngrijirea tenului mai ales pentru persoanele cu piele sensibilă, piele uscată sau cu probleme. Produsele Bioderma sunt produse dermatocosmetice și sunt foarte apreciate de femei dar mai ales de mămicile cu copii mici.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: