Bioderma: crema – frisca pentru plaja

Ajunge familia cu copii la plajă și începe mama să turuie ca o moară stricată că doar de asta este mamă: să stea cu ochii și cu gura pe copii și să nu aibă timp să se relaxeze:

  • Copii, stați să vă dau cu cremă!
  • Hei, nu sta așa mult în apă că te prăjești!
  • Vino aici la umbră, nu te mai juca în soare!
  • Gata, am stat destul, haideți acasă, nu mă ascultați deloc, mă doare gura să strig după voi toată ziua.
  • Uite ce te-ai înroșit! să vezi deseară ce o să te usture pielea!

Vi se par cunoscute replicile astea? Nu-i așa că și voi ați trecut prin asta de câte ori ați fost cu copiii la plajă? Nu e tocmai ușor să convingi copiii să facă ceea ce e mai bine pentru ei când tot ce vor e să se joace, să alerge, să se bălăcească și să fie liberi.

După aproape 10 de ani când sunt mamă am învățat că e mult mai simplu să securizezi locul în care se joacă copilul decât să îi spui tot timpul că nu e voie, că e mai ușor să faci de la început ca lucrurile să fie distractive decât să stai cu gura pe el să facă ceva ce el nu își dorește.

Cam așa este și cu mersul la plajă. Da, copiii merg acolo să stea în soare, să stea cât mai mult în apă, să nu respecte reguli sau să asculte de gura mamei. Cărui copil îi face așa mare plăcere să fie dat cu cremă ori de câte ori iese din apă sau după ce se joacă în nisip sau să stea cuminte sub umbrelă la umbră? Prea puțini sunt acei copii sau abia după ce îi doboară oboseala.

Dar rolul mamelor este tocmai acela de a-i proteja, de a avea grijă să le fie bine, asta însemnând să nu ajungă acasă cu pielea ca un rac fiert. Nu de alta, dar tot mamele vor avea apoi de suportat nopțile nedormite și scâncelile copiilor.

Soluția: crema – frișcă pentru plajă

Iată însă că s-a inventat un nou mod de a rezolva această problemă. Cum? Transformăm copiii în prăjiturici. Da, ați auzit bine. Nu știu cum vă alintați voi copiii dar eu pe cel mic îl alint de multe ori cu apelativul Prăjiturică. Dar ce prăjitură este aia fără frișcă? Parcă nu e prăjitură fără acel moț alb și apetisant.

V-am năucit de tot cred cu abordarea asta. Dar priviți și voi fotografiile pe care le-am făcut zilele astea atât la bazin unde merge Dante să înoate cât și la plajă unde i-am dus să simtă că e vacanță, vară și să se bucure de o cură serioasă de sare din Lacul Sărat.

Ce ziceți? Am transformat sau nu copiii în prăjituri? Eu cred că am reușit. Dar dincolo de asta am mai reușit ceva super: am reușit să le protejez pielea de soarele nemilos și să am nopți liniștite fără să mi se rupă sufletul de mila lor. Pentru că e dureros pentru noi, adulții, când ne ustură pielea de la soare, vă imaginați cum este cu pielicica lor sensibilă.

Eu una știu că atunci când mergeam la plajă. mai ales la mare, în prima zi obligatoriu mă ustura pielea iar în a doua mă durea. Deși nu am o piele albă, chiar dacă eram deja bronzată, la plajă întotdeauna era altfel. Până să am copii niciodată nu aveam cremă de protecție la mine, nu aveam ulei, nu aveam nimic. Cel mult o cremă comună acolo, nici eu nu știam de ce. Nu mă interesa chestia cu factorul de protecție și alte detalii. Dar când ai copii devii mai responsabil și te documentezi, aflând astfel ce e bine să faci pentru ei dar și pentru tine.

Crema – frișcă pentru plajă: Photoderm Kid Spumă 50+

Vara asta Bioderma te ajută să faci plaja mai plăcută cu Photoderm Kid Spumă 50+. Acel 50+ înseamnă factorul de protecție nu vreun cod secret cum aș fi crezut eu cu ani în urmă.

 

Avantajele produsului frișcă – cremă plajă pentru copii:

  • are o textură foarte jucăusă și atractivă, așa cum se poate vedea și din poze
  • activează mecanismele naturale ale pielii de a se autoproteja de razele ultraviolete.
  • conține brevetul Cellular Bioprotection care susține sistemul imunitar biologic al pielii
  • rezistent până la 80 de minute în apă – gata cu stresul că trebuie să iasă din apă pentru încă o tură de cremă
  • rezistență la frecare, traspirație și nisip – gata cu alergatul după copil cu crema de protecție pentru că se șterge de zeci de ori cu prosopul sau nu stă locului.

După cele trei zile de folosire ale cremei am constatat următoarele:

  • copiii nu au făcut mofturi la ”ungerea” cu cremă, ba chiar s-au distrat grozav
  • crema era la locul ei pe piele și după o oră de bazin și după un număr nesfârșțit de minute petrecute în apa sărată a lacului
  • pielea nu era deloc înroșită seara iar copiii nu au avut nici un disconfort ( o dungă de lângă maioul celui mic care a scăpat neatisă de cremă a fost atinsă de soare și era roșie seara dar și dimineața)
  • am reușit să îl dau cu frișcă, pardon, cremă, și pe colegul lui Dante care nu părea cooperant la acest capitol
  • copiii arătau ca niște prăjiturici cu cremă după ce frișca s-a transformat în cremă protectoare.

Bioderma mi-a oferit și un ulei de plajă autobronzat cu ajutorul căruia pielea mea strălucea și m-am jucat și eu la plajă făcând niște poze amuzante.

Așa că hai #afaralajoaca și distrează-te alături de copii, fără grijă! Pentru mai multă distracție intră în Clubul Bioderma unde poți câștiga premii folositoare pentru o vară plină de soare!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

22 thoughts on “Bioderma: crema – frisca pentru plaja

  • July 8, 2018 at 12:25 pm
    Permalink

    foarte faina abordarea ta! cred ca cei mici sunt tare curiosi si foarte bine crescuti daca zici ca au stat la datul cu frisca :)) esti o mama model!

    Reply
    • July 8, 2018 at 6:05 pm
      Permalink

      In general sunt ascultatori si cooperanti atata vreme cat le respect si lor libertatea. Iar pentru asta iau masuri jucăușe și astfel ne întelegem pana la urma foarte bine. Produsul asta insa cred ca este perfect si pentru un copil rebel si care nu sta locului o clipă.

      Reply
  • July 10, 2018 at 6:34 pm
    Permalink

    Vai, cat de mult imi place aceasta frica pentru plaja. Geniala ideea, ai ales pentru cei mici. Cred ca este placerea copiilor atunci cand o folosesc.

    Reply
    • July 11, 2018 at 3:45 pm
      Permalink

      iti dai seama ca plaja devine o distractie cu ea.

      Reply
  • July 10, 2018 at 8:35 pm
    Permalink

    Și al meu cred ca ar fi tare incantat sa il dau cu ”friscă” :)) s-ar amuza tare mult

    Reply
    • July 11, 2018 at 3:45 pm
      Permalink

      toti copiii cred ca se amuza cu asa ceva 🙂

      Reply
  • July 11, 2018 at 3:18 am
    Permalink

    Produsele din gama Bioderma sune cele mai bune, in special cele pentru protectie solara atat a adultilor cat si a copiilor. Am o curiozitate, totusi, nu au foost tentati sa guste ddin ” frisca” 😀

    Reply
    • July 11, 2018 at 3:46 pm
      Permalink

      De gustat nu au gustat dar pana nu am cumparat frisca adevarat nu am scapat de gura lor :)))

      Reply
  • July 11, 2018 at 7:04 am
    Permalink

    Crema e protecție pentru pici cred ca i.ar face plăcere si lui Ștefan sa o aplice, deși nu sta gram o secundă.
    Uleiul il am si eu, săptămâna asta il pun la treaba.

    Reply
    • July 11, 2018 at 3:46 pm
      Permalink

      Astae si ideea> sa ii surprinda si sa ii atraga chiar daca ei sunt miscatori. in plus pentru ca protejeaza indelung, nu trebuie sa ii dai des.

      Reply
  • July 11, 2018 at 7:50 am
    Permalink

    Cu crema asta frisca pentru Dragos( o sa-i placa la nebunie fiindca el adora frisca) si cu uleiul pentru mine, care am o piele uscata de zici ca sunt sarpe o sa stam la soare fara griji.

    Reply
    • July 11, 2018 at 3:47 pm
      Permalink

      uleiul este genial. dar si crema, desigur 🙂

      Reply
  • July 11, 2018 at 4:23 pm
    Permalink

    Nu mai putem sta la plajă fără protectie solara, cu atât mai multă grijă trebuie să avem de copii.

    Reply
    • July 12, 2018 at 5:31 am
      Permalink

      Asa zic și eu.

      Reply
  • July 11, 2018 at 6:59 pm
    Permalink

    M-am friscuit si eu cu Bioderma. Am incercat chiar pe fata, dar m-am albit prea tare de ziceai ca sunt ruda cu Dracula, asa ca am ramas albisoara doar pe piept si umeri unde ma prinde repede soarele.

    Reply
    • July 12, 2018 at 5:30 am
      Permalink

      Da, albeste, asa, pentru ca rămâne mult pe piele. Pe față nu am dat.

      Reply
    • July 12, 2018 at 5:29 am
      Permalink

      Poate nu i vin idei :))). Preventiv cumpeei si un tub de frișcă adevarata.

      Reply
  • July 11, 2018 at 11:20 pm
    Permalink

    Sunt tare interesante produsele de la Bioderma. Frisca pentru copii m-a cucerit. Abia astept sa ajung la plaja sa vad cat de incantata va fi buburuza mea de cremuit

    Reply
    • July 12, 2018 at 5:28 am
      Permalink

      Eu aproape ca m am dus la plajă de dragul cremei 🙂

      Reply
  • July 12, 2018 at 6:55 am
    Permalink

    Produsele de la Bioderma sunt cu adevarat bune si le folosesc mereu cu toata increderea. N-am incercat aceste produse, dar le am in vedere in vara asta.

    Reply
    • July 12, 2018 at 1:12 pm
      Permalink

      Asa este, chiar sunt foarte bune.

      Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: