De duminica – dupa prima duzina din an

Hihihi si hahaha…. asta târziu, spre seara, dupa o zi petrecuta pe afara si o dupa amiaza cu somn adânc, fara internet, fara scris sau citit. Plus vreo doua filme superbe. Din unul mi-am amintit cât îmi place sa ma uit la spectacole de dans…

Ce ai de râzi asa? ma întreaba sotul intrigat de amuzamentul meu. Parca ai deschis tableta sa te uiti dupa o reteta de certofi cu rozmarin.

Care cartofi, care reteta? Am dat peste duzina noastra nebuna.

Si da-i si citeste povesti imposibile cu cuvinte incredibile.

S-a umplut bucataria de râs si voie buna potrivite perfect cu aromele de legume si rozmarin.

Pe lânga dezmâtul lingvistic ne-am delectat cu dezmatul culinar marca Lidl.

Am realizat  ca jocurile Psi înseamna mai mult decât scrieri si stoarceri de creieri pentru a potrivi cuvinte. Înseamna oameni, înseamna comunicare, înseamna idei aduse împreuna. Nu am mai râs cu asa mare pofta de numai stiu când. Si nu râs la bancuri proaste pe care pe mine de multe ori nu ma amuza. Un râs provocator, un râs dupa ce ai prins sensul unei fraze, al unui cuvânt.

Mi-am mai dat seama de ceva: îmi doresc mult o întâlnire în offline cu oamenii astia. O întâlnire la vara, într-un cadru de munte, ca o tabara de vara. Cred ca ar fi superb. Sa facem concursuri, sa ne provocam la scris, la râs, la cunoastere. Mi se pare cel mai potrivit moment sa ne organizam si sa punem la punct un plan. Ce zici Psi? Ce ziceti toti cei participanti?

Tot ieri am înteles si ce îmi doresc pe anul asta. Nu, nu este un plan de actiune sau ceva de genul. Îmi doresc sa vad mai multe filme. Mai multe decât în ultimii 5 ani. Pentru ca am realizat ca de 5 ani eu nu m-am mai uitat la filme cu rabdare, cu relaxare.  Primele zile ale anului m-au gasit vizionând filme si mi-a placut.  De citit carti citesc oricum. Nu simt nevoia sa îmi fac un plan de actiune pentru asta. Am avut si ani în care pur si simplu nu am putut citi o carte si tot am citit. Asa ca sigur voi citi si anul asta. Dar de vizionat filme nu am mai facut demult. Asadar, filme sa fie :).

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: