Duzina de cuvinte – O zi iarnarcotica

bradut albastru in filigran - picturaDe început si de sfârsit îmi simt zilele cum trec iarnarcotic, visând la o imaginara soba lânga care se aduna bunici, nepoti si povesti.

Un dezmât îsi face culcus în gândurile mele, acolo unde se plimba liber si un psiridus albastru ca un vis de vara. Îmi traiesc propria poveste iubilura, ascunsa de ochii lumii, adapostind-o în causul inimii mele,

Satule de asteptare, exasperantele îsi fac loc prin vaztuneric asa cum eu ma strecor în ceata anotimpului cum n-a mai fost.

Îmi trec zilele discutând vienelar despre începutul ce se arata frumos si ale caror urmari încerc sa le deslusesc.  Viitorul nu îsi lasa deslusita corolarma, iar previziunile vor sa ne deruteze si mai tare. Ca un asigurmand ce este, horoscopul ne spune sa nu ne facem planuri de an nou caci nu se vor potrivi.

Eu îmi voi face planuri pe dos, ca un curcosaur încapatânat si dornic de joaca. Îmi asez cuminti degetele pe olimpotab lasându-le sa desluseasca pentru mine întelesuri ce doar în scris pot fi deslusite.

Privesc în departare prin canelurida, încercând sa ajung cu gândul acolo unde inima a plecat mai degraba. Poate, la un moment dat, se vor întâlni spre a scrie împreuna o poveste de nespus în cuvinte. Doar de simtit.

E doar o zi a acestui anotimp. O zi reala în care  a venit în vizita imaginarul la o ceasca de ceai.

Real sau imaginar  s-au scris povesti cu 12 cuvinte nascute la pragul dintre ani pe care le puteti citi in primul tabel din an al duzinei de sâmbata.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: