BioNike – produse dermatocosmetice

Tot mai multă lume se confruntă în ultima vreme cu alergii nu doar alimentare ci și ale pielii. Am auzit multe mpmici care spun că ai lor copii au probleme pielea, au dermatite și alergii, ceea ce le obligă la o mai mare atenție privind produsele pe care le aleg. Am aflat însă că și un procent mare din populație suferă de astfel de alergii. Din fericire nici eu nici copiii mei nu avem astfel de probleme dar asta nu înseamnă că nu sunt atentă la produsele de îngrijire pe care le am în casă.Poate nu toată lumea știe dar există o diferență între produsele cosmetice și cele dermatocosmetice.  Produsele dermatocosmetice sunt produse de îngrijire a pielii având însă anumite particularități. Acestea conțin ingrediente cu proprietăți farmacologice active obținute în urma unor multe etape de cercetări de laborator, întocmai ca și medicamentele. Acestea au rolul de a îngriji pielea sensibilă, hipersensibilă, cu afecțiuni sau alergii. Produsele astea au acțiuni benefice și asupra pielii sănătoase pentru că nu conțin coloranți, conservanți sau parfum, sunt testate pentru majoritatea metalelor grele cum sunt Nichel, Cobalt, Molibden, puternic alergenice.

Cu ocazia întâlnirii #galatibeautyswap1 am aflat de existența unei firm e ce comercializeaza astfel de produse. Este vorba despre BioNike, o companie în spatele căreia se află doctori și specialiști în domeniu.

Atât dermatocosmeticele cât și Make-upurile firmei sunt testate pentru a reduce și elimina potențialul de a da reacții, de a irita ochii sau de a da reacții de fotosensibilitate.

 

 

În cadrul întâlnirii Galati Beauty Swap 1 am primit o mulțime de produse BioNike. Le voi prezenta pe rând.

GYNEXELLE MYCO FOAM este un detergent intim de protectie anti-micotica cu un pH acid, pentru spălare intimă in timpul tratamentului pentru vaginite si vulvovaginite. Proprietățile acestui dispozitiv medical de a forma un strat protector la nivelul mucoasei zonei intime, de a echilibra pHul si pentru a preveni reapariția infecției. De asemenea, este recomandat pentru anumite condiții fiziologice, cum ar fi sarcina, dupa nastere, ciclul menstrual si climacterice. Se prezintă sub tub de 150ml. Eu l-am oferit unei prietene care era insărcinată și a fost extrem de mulțumită de acest produs.

ACTEEN SUN-CREMA SOLARA SPF 30+ TEN ACNEIC 50ml 

Caracteristici:

Formula uscata, specifica pentru pielea impura cu tendința de a acnee ,

·textura ultra -light și absorbție rapidă ,

·asigură o protecție foarte mare și cu spectru larg ( UVA – UVB ) .

·normalizeaza secretia de sebuum

· Testat non- comedogenic

· Rezistent la apa

 

Eu o folosesc cu succes in această vară când ies la plimbare prin oraș.

SCAGEL

Extract de ceapa-12%, Extract de centella asiatica, Extract de tamarin, Extract de floare de dud, Extract de aloe vera, Alantoina, Vitamina E, Nano Hidroxyprolisilane C.

Având copii năzdrăvani de multe ori aceștia își fac tot felul de zgârieturi și julituri. Scagel a devenit crema minune care face ”buba-bubi” să dispară ca prin farmec.

DEFENCE COLOR CRYSTAL LIPGLOSS 6ml

Sigur că și mie îmi place să am buzele trandafirii și strălucitoare. Pentru că folosesc de multe ori rujuri mate, naturale, cu multă ceară, dezavantajul acestora este că nu sunt foarte sclipicioase. Așa că acest lipgloss vine la fix cu acel ”touche” de culoare si strălucire care face ca machiajul să fie complet chiar și cu un simplu ruj.

Are o textură cremoasă, non-lipicioasă, include perle ultrafine cu reflexe care sporesc forma și volumul buzelor.

 

 

SHINE ON VOPSEA TRATAMENT PENTRU PAR 

Am primit și o vopsea de păr dar pentru că numărul respectiv nu mi se potrivea pe părul meu am făcut-o cadou unei prietene. Ce are special această vopsea:

 

• Fara Amoniac
• Fara Resorcinol
• Fara Parafenilendiamina (PPD)

• Fara Conservanti
• Fara Gluten
• testat pentru Nichel

Contine
• proteine din orez: ofera protectie, hidratare și volum si restaurarea echilibrului sarurilor la nivelul firului de par
• fitosteroli din Brassica campestris , cu efect antioxidant ,cu actiune  protector , reducând deteriorarea  părului
• DECYLENE glicol, care facilitează clătirea amestecului de vopsea  și ajută la eliminarea oricarui reziduu neactivat colorant

 

Atunci când cauți o soluție ”altfel” pentru produsele de îngrijire, BioNike e una din gama de produse ce ar trebui luată în considerare. Am arătat lista de produse unei prietene cu probleme medicale intime după o operație suferită și a fost foarte încântată de produsele descoperite, unele din ele chiar recomandate de către medic.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: