Mobila Ghencea – inspiratie pentru reamenajare

Din când în când , ca o femeie ce sunt, îmi doresc o schimbare nu doar în garderoba sau accesoriile mele ci si în locuinta. Chiar daca cei de lânga mine vad totul în regula, chiar daca sotul se simte foarte bine si spune ca el nu ar schimba nimic pentru moment, când simt nevoia de schimbare nimic nu îmi mai convine.

De exemplu as schimba scaunele din bucatarie. As alege unele mai moderne, cu un design ergonomic, în stil minimalist care sa fie usor de manevrat dar si de întretinut. Un set de scaune cromate, cu lemn de cires, tapitate cu piele ecologica,  care sa dea senzatia ca luam cina la un restaurant de lux, nu în cadrul obisnuit al unei bucatarii.

scaune bucatarie

La fel de sigura sunt ca avem mare nevoie de o masa pentru living. Da. stiu, de curând am cumparat o masa cu gândul de a-i da aceasta destinatie. Dar planurile s-au schimbat si a devenit biroul meu de lucru. De aceea ochii mi-au ramas lipiti pe imaginea unei mese elegante, din sticla, extensibila, care prin transparenta materialului sa dea senzatia de aerisit si luminos, fara sa încarce în plus interiorul camerei. Sticla este un material usor de întretinut si de curatat, iar posibilitatea de a fi extinsa ofera bucuria de a putea avea la masa mai multi musafiri cu tot confortul necesar. În plus copilul nu se va mai strecura pe sub masa printre picioarele musafirilor, ferit de privirile noastre pentru a savura pe ascuns câte o bucata de ceva dulce substituit de pe masa :).

masa living

Nici dormitorul nu scapa de ochiul meu decorator. Acolo as adauga o comoda în plus în care sa pastrez toate acele nimicuri ce s-au adunat deja prin dormitor dar si cartile de povesti pe care obisnuim sa le citim seara, la culcare, si care se aduna acum în teancuri pe noptiera si chiar lânga pat.

comoda_3sertare-soft

Primul pas a fost facut, acela al exprimarii dorintei si alegerii produselor. Urmatorul pas e la un click distanta de a se împlini. Eu cred ca orice femeie îsi doreste din când în când o astfel de schimbare iar magazinul de mobila ofera tot ce avem nevoie pentru ca dorinta sa devina realitate.

logo_new

 

 

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: