Încaltamintea de dama – mijloc de exprimare a personalitatii

Este încaltamintea doar o necesitate sau si un mijloc de exprimare? Probabil ca multi dinte voi veti spune ca încaltamintea este în primul rând o necesitate, o a doua piele ce ne acopera picioarele si ne fereste d eintemperiile naturii. Privind însa încaltamintea de pe declub.ro vei întelege odata în plus ca, în zilele noastre încaltamintea a devenit un mijloc de exprimare a personalitatii, a stilului de viata si, de ce nu, chiar un mijloc de exprimare artistica.

Sa luam de exemplu femeia sportiva, femeia care prefera tinutele usoare, lejere, femeia mereu în actiune si pe care o gasesti în primul rând la sala de sport. O astfel de femeie va alege cu precadere încaltaminte usoara, cu talpa joasa, o încaltaminte ce îi va permite sa fie oricând gata de drum. Dar cine spune ca o pereche de pantofi sport nu pot fi accesorizati, nu pot fi colorati astfel încât sa exprime personalitatea debordanta a purtatoarei?

2013-11_BLUE-ORANGE_1-254x254290_g8ry-4o-254x254ES_12175_VERT_GREEN_1-254x254

Culoarea este unul din “must have”-ul pe care incaltamintea moderna trebuie sa îl respecte, este acel ceva ce face o pereche de pantofi sa fie unici si irepetabili dar si sa o scoata pe purtatoarea lor din anonimat. Nu sunt o purtatoare de tocuri dar admir cu toata puterea femeile ce stiu si pot purta tocuri înalte fara însa a se limita la mult prea clasicul pantof negru cu toc cui. Pantofii aceia sunt de multa vreme uitati, astazi luându-le locul pantofii cu tocuri îndraznete, în combinatii de culori absolut spectaculoase. Nu ai cum sa nu iesi în evidenta atunci când porti o pereche de pantofi ca cei de mai jos:

291_245e-kd-254x254X_007_FUXIA_1-254x254Asa-i ca sunt adorabili? Sunt plini de culoare, eleganti si totusi confortabili, din materiale usoare, ceea ce îi face purtabili atât ziua cât si seara.

Desigur, se gaseste încaltaminte adecvata si pentru femeile care nu poarta tocuri sau care vor pur si simplu o încaltaminte usoara, de toata ziua, pentru plimbarile în parc cu copilul, pentru cumparaturile obisnuite sau pentru o plimbare cu prietenele. Mocasinii sunt printre favoritii mei. Bucuria mea a fost si mai mare când am vazut ce culori superbe de mocasini moderni sunt pe rafturile virtuale ale magazinului, nemaivorbind de pretul foarte accesibil. Lejeritatea si confortul acestora îi fac extrem de atractivi.

54-254x254341-254x254Cum vara bate la usa cred ca toate suntem interesate de oferta de sandale a acestui sezon, de tendintele acestora. Paleta de culori a sandalelor este din ce în ce mai diversificata, ceea ce face acum mult mai simplu de accesorizat o rochita simpla de vara cu o pereche de sandale în culori care sa scoata întreaga tinuta în evidenta. Sandalele comode, cu talpa extrem de joasa, curelusele împletite în fel si chip, totul este menit a exprima personalitatea celei ce alege sa le poarte. Sandale cu toc sau fara, sandale mai deschise sau închie, indiferent de model acestea vor reprezenta întotdeauna un punct de atractie pentru orice femeie. Pentru ca nu-i asa, toate consideram ca niciodata nu avem destule perechi de sandale încât sa ne satisfaca nevoile sau sa ne puna cu adevarat în evidenta personalitatea.

15-109_FUXIA_13-254x254888-068_CAMEL_1-254x254ABS_102_WHITE_1-254x254Sper ca ati înteles acum de ce am spus ca încaltamintea moderna reprezinta un mijloc de exprimare a personalitatii dar si de exprimare stilului nostru de viata.

Articol scris de vavaly.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: