Destinatii de vacanta

Vine vara bine-mi pare. Da, stiu, era altfel incantatia dar soarele de afara mie îmi da ghes sa ma gândesc la vara. De fapt vara ca vara dar vacanta este cea care ma face sa ma gândesc la frumusetea verii. Si nu vorbesc despre vacanta scolara, despre concediu sau ce altceva se mai întelege din asta, ci vorbesc în primul rând despre a ma gândi la o destinatie de vacanta.

Pentru ca, se stie, cel mai bine este sa îti planifici din timp vacanta. Din motive de buget si de adunat informatii e bine sa te gândesti din vreme unde vrei sa mergi atunci când toata lumea va trimite vederi, pardon, va posta pe retelele de socializare salutari de prin destinatii de vacanta care mai de care mai atragatoare si irezistibile.

Asa ca nu prea îti doresti ca atunci când prietenii tai reali sau virtuali posteaza una dupa alta poze  dintr-un sejur all inclusive in Turcia tu doar sa admiri fotografiile, sa visezi la meniuri exotice sau plaje însorite si fine, curate ca în palma si pregatite special pentru cei ce vor un rasfât complet si total.

Din fericire internetul este acum plin cu informatii despre acest subiect, agentiile de turism si-au deschis pagini online cu oferte care de care mai atractive astfel încât fiecare sa gaseasca ceea i se potriveste. Fie ca ai ca si criteriu de selectie pretul, fie ca îti doresti o locatie cu loc de joaca pentru copil sau vrei sa încerci o anumita bucatarie traditionala, informatiile sunt doar la un click distanta.

logo

Tot ce avem de facut este sa ne alegem destinatia, sa visam cu ochii deschisi si apoi sa ne întoarcem la treaba pentru a putea sa punem din vreme banut peste banut astfel încât atunci când va veni vremea vacantei sa nu avem alta grija decât aceea de a ne face bagajele, de a alege ce anume sa luam la noi, încercând sa tinem cont de mijlocul de transport ales, de locul în care vom ajunge, de clima si vreme dar si de ceilalti membri ai familiei :). Stiti voi, tendinta femeilor de a pune în bagaje jumatate de sifonier uitând ca mai sunt si altii care vor sa ia cu ei macar câte un rând de schimburi :).

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: