Felicitari cu inimioare

Am ajuns la cea de-a cincea zi de inimioare si aproape ca începe sa îmi para rau ca se termina saptamâna.

Daca ieri v-am aratat inimioare din sârma si sfoara   un pic mai complicate, în aceasta zi am ales sa va arat câteva modele de felicitari ce pot fi lucrate cu copilasii din diferite materiale aflate la îndemâna sau în librarie. Felicitarile pot fi daruite la colegii de clasa, la matusi, bunici verisoare sau chiar prietenilor de joaca din parc.

Prima felicitare este realizata din carton colorat, fetru si hârtie gumata eva cu sclipici. Am decupat o inimioara în interiorul unui dreptunghi din carton si am asezat dedesubt o bucata de fetru de culoare mov. Am lipit apoi totul pe fata felicitarii si am ornat cu fâsii de hârtie sclipicioasa. Orice s-ar spune copiii iubesc stralucirea si sclipiciul, asa ca nu ar trebui sa tinem cont de preferintele noastre ci de ale lor.

IMG_20150211_185011A doua felicitare este cu inimioare mici, decupate de catre copil si lipite pe fata felicitarii. Am combinat cartonul simplu cu cel stralucitor, încercând sa pastram masura :). Fiecare copil le poate aseza dupa cum simte sau îsi imagineaza.

IMG_20150212_083905O multime de felicitari micute au fost astazi daruite de catre Dante colegelor de la scoala. A mesterit cu mare bucurie la ele într- o dupaamiaza. O inimioara în centru, decorata cu fluturasi, floricele sau alte figurine, sau o inimioara înconjurata de o pictura cu puncte, pot forma o felicitare simpla dar cu asa de mare efect pentru cea care o primeste. Banuiesc ca Dante a primit azi multi pupici la scoala :).

IMG_20150211_185349Ultima felicitare pe care v-o prezint este cu inimioare cusute si a fost mai mult o dorinta a mea de a încerca si eu sa fac o felicitare dupa minunatiile prezentate de o mamica talentata si pe care am început sa o îndragesc foarte mult în ultima vreme datorita activitatilor superbe prezentate pe blogul ei. Ce a iesit îmi place foarte mult. Nu e chiar la fel de reusita ca cele mesterite de catre ea si fetele ei dar mi-a placut foarte mult sa o realizez.

IMG_20150212_083817Spor la mesterit inimioare tuturor!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: