Felicitare de iarna cu acadele

Asa cum m-am obisnuit de multa vreme, resturile de hârtie sau carton ramase de pe la alte proiecte ma inspira sa fac din ele alte noi proiecte.

Asa s-a întâmplat si cu resturile de hârtie verde ramase de la niste braduti folositi pentru o ghirlanda si decoratiuni de geam. Pentru ca aveau forme triunghiulare imediat m-am gândit sa le transform în braduti, numai buni de asezat pe o felicitare.

Am folosit pentru felicitare si carton de culoare crem, hârtie rosie, taiata fâsii cu foarfeca decorativa pentru a marca marginile, am adaugat si doua acadele, dupa modelul celor de aici, 4 strasuri (se gasesc în librarii în aceasta perioada, la seturi de diferite culori). fundite decorative si stelute mici pentru braduti. Un pic de sclipici si gata, felicitarea e gata sa plece catre destinatar.

Fotografie-0249 Fotografie-0247

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: