Casute din carton – decor de iarna

Acum ceva vreme admiram pe internet casute din turta dulce si martipan gândidu-ma cum as putea face si eu asa frumuseti. Pentru ca cel mai mult am la îndemâna cartoane si lipici, am zis sa pornesc cu ceea ce stiu si pot. Am adunat asadar fel de fel de cartoane colorate, chiar si bucatele de carton, hârtii fel de fel, si am pornit la treaba.

M-am folosit de schita de confectionare a casutelor dupa care ar fi trebuit sa facem si casuta pentru pasarele.

Primele casute au iesit mai mari, dupa schita.Le-am asezonat din belsug cu zapada artificiala, la tub, iar satul meu de iarna si-a gasit imediat locul în coltul de bucatarie destinat decoratiunilor de sezon.

Mi-am dorit însa si miniaturi, casute mai micute alaturi de braduti minusculi din hârtie.

Dupa ce le-am decorat si aranjat, ajutata si de mânutele pricepute ale lui Dante, încântat si el de acest proiect, le-am asezat pe CD-uri vechi, ca si suport pentru ele.

A luat nastere astfel un întreg orasel de casute ce îsi asteapta râmdul sa plece catre destinatari din toata tara, datorita diferitelor schimburi de daruri handmade la care participam cu bucurie.

Speram sa fie apreciate si admirate de catre cei ce le vor primi.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: