Piatra pictata cu Mos Craciun

Concursul Magia Pietrelor m-a provocat chiar si pe mine la creatii cu pietre.

Am profitat de faptul ca tot plimbam de colo colo prin casa o piatra destul de mare, cam cât podul palmei, nestiind ce sa fac cu ea, si m-am gîndit ca ar fi frumos sa îi dau o noua fata.

Am folosit pentru a o picta carioca si acrilice, sclipici si lac pe baza de apa pentru fixare si protejare.

Întâi am desenat imaginea pe care am dorit sa o reprezint, inspirându-ma dupa un desen de colorat de pe internet, apoi am folosit pensule foarte subtiri pentru a o picta. La urma am folosit lipici si sclipici pentru a-i da un aer de sarbatoare. Am pictat-o pe amândoua partile, cu imagini diferite. Dupa ce s-a uscat foarte bine (putem profita din plin de caldura caloriferelor pentru asta), am aplicat câte un strat de lac pentru protectie.

A iesit o decoratiune draguta cu tematica de Craciun pe care ma grabesc sa o înscriu în Claca creativa În asteptarea Craciunului gazduita de KaBea..

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: