Pontul câstigator

Cu ani în urma internetul era o poarta ce se deschidea catre lumea larga. Mai greoi, mai timid. cu viteza mai mica sau mai mare, în functie de “teava” prin care era varsata informatia în mintea doritorilor si amatorilor. Pentru ca atunci, cu ani în urma, cu totii eram amatori. Descopeream, încercam, ne uimeam, învatam unii de la altii.

Ca raspuns la aceasta nevoie tot mai stringenta a oamenilor, au aparut pe atunci internet cafeurile. Un fel de a spune cafeuri, pentru ca de cele mai multe ori nici macar un pahar de apa nu gaseai acolo. Dar nici nu conta atâta vreme cât viteza internetului era una satisfacatoare iar portile catre lume se deschideau una câte una.

Oameni curiosi, copii, tineri, femei sau barbasi, chiar si afaceristi aflati în trecere printr-un oras, departe de casa si birou, intrau nerabdatori sa îsi rezolve diverse treburi, sa comunice. sa trimita sau sa citeasca emailuri sau pur si simplu sa piarda vremea. Pentru ca da, pe vremurile acelea (nu foarte îndepartate dar parca în alta viata) oamenii îsi permiteau sa mai piarda si vremea, nu doar sa alerge de bezmetice spre a face bani, a munci cu spor si drag pentru a umple carucioare cu de toate la supermarket. Oameni în toata firea, dupa ce îsi terminau de trimis emailuri sau ce mai aveau ei de facut pe acolo se apucau vitejeste de câte un joc în retea, asa, pentru distractie si amuzament. Timpul zbura de nici nu simteau. La fel si contorul la sala de net. Dar ce erau înca doi trei lei în plus? O nimica toata.

Viata nu se masura în dead lineuri, în bugete calculate la limita si nici minutele nu se converteau în bani. Tinerii se amuzau pe mirc, îsi alegeau identitati pe care nu le descoperea nimeni, dar erau prea naivi pentru a nu se da de gol. Parca era mai multa sinceritate, mai multa ghidusie în lumea virtuala a acelor vremuri.

Astazi time is money all the time. Sau mai exact in fiecare secunda a vietii noastre suntem tot mai preocupati cum sa facem bani. Macar un leut acolo de buzunar, de un biscuite sau de ce o fi. Orice ban este bun si nici o oportunitate de a îl face nu este data la o parte. Mentalitatile s-au schimbat mânate de la spate de o societate axata pe consum, pe a avea si nu pe a fi.

Asa cum atunci au aparut internet cafeurile, pentru a raspunde unei cerinte de moment a pietii, la fel au aparut astazi locatiile cu pariuri sportive. Cred ca în fiecare oras se pot vedea oameni consultând listele afisate acolo, preocupati de cine a iesti câstigator sau de sansele favoritilor. Nici onlineul nu sta deoparte si se grabeste sa raspunda acestei nevoi, ponturile.ro fiind o platforma ce vine în întâmpinarea amatorilor de astfel de câstiguri.

Sa stiti ca ma tenteaza chiar si pe mine sa încerc, desi nu pot spune ca simt ca m-ar tine nervii. Dar ma simt impulsionata de câstigul substantial al unui cunoscut de al nostru. Pâna la urma orice ban e bun la vremea asta din an.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: