Marillyn – un brand natural

Întoarcerea la natura si frumos a început sa fie una din preocuparile cotidiene ale omului modern. Peste tot aflam informatii despre cât de usor este sa facem alegeri sanatoase dar si care sa fie placute ochiului si mintii. Sa încurajam omul de lânga noi, omul pasionat de ceea ce face, mi se pare un lucru firesc.

În aceasta ordine de idei va propun astazi spre atentie un   brand aflat pe piata româneasca de 5 ani care vine catre noi cu produse de întretinere corporala si produse cosmetice de cea mai buna calitate, obtinute din ingrediente naturale si care poarta în ele un strop de natura dar si un strop de suflet de mama. Marillys este un brand ce a luat nastere din preocuparea unei proaspete mamaci pentru sanatatea ei si a bebelusului, asa cum s-a întamplat cu multe din brandurile de astfel de produse aflate acum pe piata.

logotextopencart

În crearea sapunurilor Adriana, autoarea brandului, a pus pasiune, creativitate si, spun eu, seriozitate, ingrediente ce reprezinta un strop din secretul succesului.

Produsele sunt prezentate într-o forma eleganta, placuta, cu o eticheta ce poate concura cu succes cu cele ale marilor  firme aflate pe piata. Designul etichetei, si al brandului totodata, atrage prin eleganta si rafinament. Dupa cum se stie, de multe ori ambalajul si eticheta sunt cele care atrag primele atentia asupra unui produs iar preocuparea pentru acest aspect denota seriozitatea si profesionalismul producatorului.

Sapun cu Lapte-300x240

Am rasfoit cu interes si blogul magazinului si am gasit informatii foarte interesante despre ingredientele naturale ale produselor, informatii despre obtinerea acestora ca si o multime de alte informatii utile oricui este preocupat de sanatate.

Sunt câtiva ani de când, atunci când ma întreaba cineva ce cadou sa faca cuiva drag, unei doamne sau domnisoare si nu numai, recomand fara sa clipesc produsele de îngrijire sau cosmeticele naturale din magazinele online pe care le cunosc. De acum voi include pe lista de cadouri recomandate si produsele Marillyn.

Va invit asdar sa vizitati magazinul, sa va încântati privirea si apoi sa va încântati simturile, dar mai ales pielea, cu produsele obtinute din ingrediente naturale nascute din pasiune si preocupare pentru sanatate si frumos.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: