Steluta din carton ondulat

Ne place sa ne jucam si din joaca noastra sa prinda viata fel de fel de mici minunatii. Pentru ca luna decembrie este cea mai ofertanta in a ne da motive de joaca, profitam din plin de asta si , mai ales, intram in joaca propusa de unii sau altii. Printre cei carora le place sa se joace creativ sunt si Nazdravanii, care au venit cu o noua propunere sub numele de Steluta Calatoare.

Steluta cu care intram in concurs este realizata din carton ondulat de diferite culori. Dante si-a ales culorile , a desenat steluta cea mica de la care am pornit, apoi am decupat impreuna trei stelute de dimensiuni crescatoare. Le-am lipit una peste alta, am adaugat lipici peste care Dante a presarat sclipici verde si galben. A atasat aceasta steluta pe un tub de carton pentru a avea suport steluta si a putea fi atasata in bradut. Suportul de carton l-a pictat cu foarte mare concentrare si placere.

Va asteptam cu drag sa votati steluta lui Dante in concurs  pe pagina http://talentedenazdravani.ro/blog/2012/12/01/dante-o-braila-4-ani-concursul-de-creatie-pentru-copii-steluta-calatoare/.

Ca sa va convingeti de munca depusa va las sa va bucurati de imagini.

Fotografie-0884Fotografie-0917Fotografie-0916Fotografie-0926Fotografie-0929Fotografie-0927Fotografie-0921Fotografie-0885Fotografie-0887

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: