Steluta din carton ondulat

Ne place sa ne jucam si din joaca noastra sa prinda viata fel de fel de mici minunatii. Pentru ca luna decembrie este cea mai ofertanta in a ne da motive de joaca, profitam din plin de asta si , mai ales, intram in joaca propusa de unii sau altii. Printre cei carora le place sa se joace creativ sunt si Nazdravanii, care au venit cu o noua propunere sub numele de Steluta Calatoare.

Steluta cu care intram in concurs este realizata din carton ondulat de diferite culori. Dante si-a ales culorile , a desenat steluta cea mica de la care am pornit, apoi am decupat impreuna trei stelute de dimensiuni crescatoare. Le-am lipit una peste alta, am adaugat lipici peste care Dante a presarat sclipici verde si galben. A atasat aceasta steluta pe un tub de carton pentru a avea suport steluta si a putea fi atasata in bradut. Suportul de carton l-a pictat cu foarte mare concentrare si placere.

Va asteptam cu drag sa votati steluta lui Dante in concurs  pe pagina http://talentedenazdravani.ro/blog/2012/12/01/dante-o-braila-4-ani-concursul-de-creatie-pentru-copii-steluta-calatoare/.

Ca sa va convingeti de munca depusa va las sa va bucurati de imagini.

Fotografie-0884Fotografie-0917Fotografie-0916Fotografie-0926Fotografie-0929Fotografie-0927Fotografie-0921Fotografie-0885Fotografie-0887

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.