Confident Concept Store în Braila

Deși Brăila este un oraș de provincie, se pare că tot mai mulți oameni valoroși își dau seama de potențialul acestui loc. De fapt, dacă privim în istorie, Brăila e un oraș celebru prin femeile sale elegante, prin comerțul înfloritor și prin personalitățile pe care le-a dat lumii.

În această primăvară, pe 7 martie, am avut șansa de a participa la deschiderea unui loc în care eleganța, femeile frumoase, calitatea și valoareavor fi la ele acasă de acum.

Este vorba despre CONFIDENT Concept Store, un spațiu modern în care sunt expuse creațiile vestimentare a 30 de designeri români de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii.

Spațiul este unul generos, amenajat cu gust, luminos, cu locuri în care te poți relaxa, admira creațiile, poți face alegerile potrivite.

Cu ce vine nou Confident?

În primul rând noutatea o constituie faptul că poți primi consultanță în ceea privește ținuta care ți se potrivește, stilul vestimentar pe care să-l alegi, designerul cu care să colaborezi.

În al doilea rând hainele pot fi făcute personalizat, în funcție de conformația și mărimea proprie sau pot  fi ajustate din cele care sunt deja expuse.

În al treilea rând acest loc se dorește a fi unul de evenimente precum lansări de noi colecții sau branduri, workshopuri informative, conferințe de parenting sau alt fel de întâlniri de socializare  după cum a declarat fondatoarea magazinului, Ana Maria Pauna. Eu am ciulit bine urechile cand am auzit, pentru că am deja câteva idei de evenimente și întâlniri.

Produsele se adresează femeilor cu venituri medii și mari, celor care țin la brandul personal și își doresc ca aparițiile lor publice să fie unice, remarcate, să poarte atât amprenta personală cât și amprenta unor designeri celebri.

Sunt însă de părere că oricine ar trebui să aibă în garderobă câteva piese speciale, care să îl scoată în evidență prin particularitate, prin calitate și unicitate.

Deschiderea magazinului a fost prilej de întâlnire și reântâlnire cu multe fete dragi, cu oameni cunoscuți dar și un prilej de a cunoaște oameni noi. Grupul de bloggerițe din Galați și Brăila a fost și el prezent și ne-am bucurat de revedere.

Am primit invitația la eveniment cu specificarea ca ținuta să fie una Confident. Deși aveam în minte să îmi pun o rochie clasică, acest cuvânt m-a făcut să mă răzgândesc și am ales o pereche de jeanși și un sacou alb accesorizând totul cu multe bijuterii, majoritatea creație proprie. Cu alte cuvinte m-am simțit încrezătoare, purtând tocuri și un decolteu generos. Nu m-am dus singură, ci însoțită de două bune prietene interesate de fashion și tendințele pieței.

 

Am admirat multe creații interesante, mi-au atras atenția colecția de bijuterii și accesorii, am probat o pereche de pantaloni din piele purtând semnătura Florentine Giol, un designer din Brăila a cărei colecție am admirat-o de curând la un alt eveniment.

Apropo de designeri, în acest spațiu și-au dat mâna  a 30 de designeri romani ce expun haine atât pentru evenimente speciale cât și pentru viața de zi cu zi (street style sau office): Laura Ciobanu, Monarh Design, Izabela Mandoiu, Baden 11, Editha Lupea, Studio Cabal, Maestoso, Gemelli, Lemnia, Fandacsia, Parinti Urbani, Blah Blah Gang, The Black Sheep. Loc de cinste au si designerii din plan local, printre care: Luna Morgaciova, Livia B si, după cum vă spuneam, Florentina Giol.

 

 

 

 

 

 

Sper că v-am stârnit curiozitatea privind Confident Concept Store așa că vă rog să notați adresa: Brăila, Soseaua Buzaului nr 9, în incinta fostei fabrici de covoare, la etajul 2.

Sigur voi  reveni asupra acestui loc fie cu relatări despre evenimente fie cu detalii privind produsele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: