E necesara o zi de sarbatorit femeia?

Am auzit de multe ori spunandu-se ca nu trebuie sa fie o zi speciala pentru a sarbatori femeia, mama, ca ea ar trebui sarbatorita in fiecare zi. Da, si iubita, si respectata, si rasfatata, si ajutata, si ascultata.

Dar fiecare zi e un tavalug in care ne grabim catre una sau alta. Fiecare zi e o provocare, cu frumosul si mai putin frumosul ei.

Iar in acest tavalug rareori mai ramane timp pentru a sarbatori pur si simplu ziua, clipa, prezentul.

De aceea ziua femeii e una din acele zile necesare, de respiro, de frumos, de privit in ochi si spus simplu: Te iubesc femeie! Atat si ar fi de ajuns.

Da, e nevoie de o zi a femeii. Si e asa de frumos ca e primavara, ca e plin de flori, ca florile aduc zambete, ca sunt frumoase, ca femeile se fac frumoase, ca sarbatoresc si sunt sarbatorite.

La multi ani femeie! Oriunde ai fi, orice nume ai purta, orice altceva te-ar defini, ramai femeie si bucura-te de asta!

1521-12-ro-37d49797805f87e2bddb97134c675da8

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: