Ingeras albastru-craft

IMG_20141212_102458

Iarna se numara nu doar fulgii de nea ci si îngerasii iar pe lânga ei si concursurile. Un astfel de concurs ne-a provocat si pe noi sa mesterim un mic îngeras din materialele avute la îndemâna zilele acestea.

Am folosit carton albastru, fâsii quilling pentru aripioare, strasuri sclipicioase. Pentru cap am rasucit tot în tehnica quilling o combinatie de nuante de albastru si un pic de galben.

Rezultatul e iesit surprinzator chiar si pentru noi. Dante a venit cu ideea margelutelor pe rochita si cred ca a avut dreptate.

Daca aveti si voi un îngeras conectionat de mânute harnice sunteti asteptati sa îl asezati printre nori, acolo unde îi este locul pentru a veghea asupra noastra, alaturi de alti îngerasi ce au plecat deja acolo…

IMG_20141212_102428

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: