Ghirlanda din braduti

Atunci când doamna învatatoare ne-a rugat sa aducem la scoala decoratiuni de iarna pentru a decora sala de clasa a copiilor nostri, am stiut imediat ce vreau sa fac: o ghirlanda din braduti.

Nu e greu de facut si poate fi o activitate placuta si relaxanta atât pentru pitici cât si pentru mamici.

Am facut un sablon bradut pe care l-am folosit pentru a decupa din hârtie verde în doua nuante. Am conturat marginile fiecarui bradut cu sclipici argintiu. dupa ce s-a uscat am însirat bradutii pe ata si astfel ghirlanda a fost gata. Acum decoreaza sala de clasa , asezati la geam.

Fotografie-0287

Înscriem ghirlanda noastra si în concursul Cizmulita Mosului gazduita de Clubul Magic. Mai aveti timp sa va înscrieti si voi pâna pe 15 decembrie. Premiile sunt superbe.

Acasa  folosit bradutii pentru a decora geamul nostru, alaturi de braduti din zapada artificiala la tub. Au gatit casa de sarbatoare si dau un aer vesel încaperii. Fotografie-0277 Fotografie-0278

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: