Troc Travel – locul unde se face schimb de amintiri

Călătoriile sunt cel mai bun prilej de a te cunoaște pe tine însuți. De ce? Pentru că fiecare călătorie e o provocare, te pune în fața unor situații neprevăzute iar tu reacționezi așa cum ți-e firea, felul și portul.

Targul iubitorilor de calatorii

In data de 29.06.2019, incepand cu ora 16.00, in Bucuresti, in parcul Herastrau sunteți invitați la cea de-a doua editie a unui eveniment dedicat pasionatilor de calatorii, Troc Travel,  ce va avea în prim plan destinațiile din România.

Cu toții avem o colecție de suveniruri din călătorii, fie că sunt clasicii magneți de frigider, hărți, fotografii sau alte obiecte cum ar fi scoici, pietricele sau figurine. Fiecare din ele au însemnat ceva pentru noi dar cu timpul s-a așternut praful atât pe obiecte cât și pe amintiri.

     Troc Travel te invita la o intalnire unde sa poti schimba sau vinde lucrurile aduse din calatorii de care nu mai ai nevoie. Te invita in locul unde statueta ta devine valoroasa, harta unui oras deja vizitat este necesara unui alt pasionat de calatorie, dublurile de magneti de pe frigiderul tau sunt lipsa in colectia altuia. Vino la Troc Travel si adu cu tine lucrurile de/din calatorie! Adu magnetii, hartile, ghidurile, kitch-urile, cartile de calatorie, busola, cortul ( glumim ) si fa fericit un alt calator!

Spațiul și celelalte detalii organizatorice sunt deja asigurate.

Vor fi discuții interesante despre călătoriile prin România în primul rând pe care cei doi pasionați de  Calatoria perfecta le-au efectuat de-a lungul timpului. Sunt sigură că vă vor povesti și despre călătorii din lumea largă. Va avea loc la ora 17:30 și o prezentare a celui mai fierbinte subiect al momentului, Cernobîl azi, un loc în care Dan Coscai a fost și din care a adunat imagini și povești.

 La finalul evenimentului va avea loc și o tombolă cu premii după cum urmează:

  • Un sejur de doua nopti cu mic dejun inclus, in perioada 18-20 octombrie, pentru doi adulti si un copil de maxim 6 ani la Hotel Ruia din Poiana Brasov.
  • O excursie pentru o persoana in Romania cu Scorilo Travel Vacante – Va puteti alege intre excursia la Festivalul DacFest din 12-14 iulie 2019 sau  o excursie in Maramures in perioada 12-15 septembrie 2019
  • Un voucher in valoare de 100 de lei la Bistro Papaciu din Bucuresti

Eu zic că e un motiv în plus să nu ratați evenimentul.

Parteneri eveniment

Roaba de cultura – care de 8  raspunde nevoilor bucurestenilor de petrecere a timpului liber in spatii verzi deschise si cu acces gratuit la programele de educare si agrement.

Toate activitatile din acest an de la Roaba de cultura le gasiti pe  greenrevolution.ro

Hotel Ruia Poiana Brasov

Hotelul RUIA,  situata la o altitudine de 1030 m în Poiana Brasov reprezinta principalul punct de atractie turistica pe timpul verii, dar mai ales iarna pentru conditiile deosebite de practicare a sporturilor de iarna. Situat intr-o zona cu multa liniste si totodata aproape de partiile de schi si de principalele mijloace de transport pe cablu, hotelul iese in evidenta prin arhitectura unica si confortul deosebit al camerelor.

Scorilo Travel Vacante

Agentia organizatoare Scorilo Travel Vacante, satisface cerintele unor categorii de public divers si cu interese diferite. Astfel, agentia ofera vacante, tratament balnear, wellnes&SPA, evenimente de afaceri, circuite si sejururi, pelerinaje. De asemenea, prin departamentul de tineret, Scorilo Travel Vacante organizeaza excursii, tabere, cantonamente pentru prescolari si scolari, indreptandu-le pasii spre natura si, nu in ultimul rand, cunoasterea obiectivelor turistice din Romania. Oferta este originala prin promovarea traditiilor populare romanesti si a obiectivelor turistice incluse in patrimoniul mondial UNESCO.

 Bistro Papacho

Una dintre cele mai noi locatii din Bucuresti, Bistro Papaciu este locul  unde poti savura mancaruri traditional romanesti dar si mancaruri internationale. Deschis publicului larg de putin timp, ofera tuturor celor celor ce trec pragul pe langa o gama larga de mancaruri si bauturi si o atmosfera linistita si relaxata. Situat in Strada Complexului Nr 3A, sector 3 va asteapta sa petreceti timp de calitate.

Ațadar nu ratați cel mai fain eveniment de travel din acet an unde poți cunoaște oameni pasionați de călătorii ce vor aduce cu ei o bucățică din amintirile lor.

Recomand să mergi pentru ca…

TO TRAVEL IS TO TAKE A JOURNEY INTO YOURSELF

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: