Bratarile simbol – Old Skipper iti propune simbolul marii si al pasiunii pentru navigatii

De-a lungul timpului, bratarile au cunoscut o varietate de modele. De la daci si egipteni a ramas influenta despre bratarile purtate pe brat, inconvoiate parca peste mana. De la celebrul Pandora, bratarile moderne sunt simple, dar accesorizate cu charmuri. Au devenit un accesoriu simbol si drept dovada acestea au o mare influenta in imaginea de ansamblu a purtatorului. Pentru cei care iubesc marea si misterele ei, pentru cei cu pasiuni despre lumea maritima, a navigatiei, bratarile simbol de la Old Skipper sunt acele tipuri de accesorii pe care trebuie sa le ai.

OldSkipper a lansat acest concept in prima faza prin bratari realizate din franghie nautica, impletita manual, deosebit si completata de un mic accesoriu ca sistem de inchidere – ancora sau brida. De-a lungul timpului acestea au fost atat de indragite, incat au dus la alte creatii, la bratari din piele spre exemplu, combinate cu franghie nautica. Au aparut bratari Old Skipper cu charm, colorate in fel si chip. Moda aceasta avea sa fie de interes atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Bratari pentru toate gusturile

Practic Old Skipper a redefinit frumosul in materie de accesorii de acest gen, a relansat un concept al bratarilor din franghie nautica. La baza simpliste, punand accent pe material, acestea au devenit treptat un mod creativ de a pune in valoare simbolul marii, franghia, ancora si/sau brida. Sunt lucrate manual cu grija si atentie, ca un mod alternativ de a aminti de nodul marinaresc, sunt un mix de culoare si creativitate.

Povestea acestor bratari simbol a mers si mai departe si acum exista si o colectie auto-moto. Pastreaza oarecum acelasi principiu, dar au la sistemul de inchidere o mini janta auto. Cele cu charm sunt o varianta mai eleganta si sunt destinate purtarii de catre femei sau copii. In general, bratarile acestui brand sunt unisex, ceea ce a dat nastere unei noi ere in materie de bratari – sa fie purtate de catre el si ea deopotriva, sa fie un stil comun celor doi, o idee excelenta pentru cupluri mai ales.

Sfidand acele bariere si rigori de moda rigida, bratarile simbol au starnit un alt val, au dat startul unei mode moderne si totusi ancorata si in clasic. Bratarile sunt fara doar si poate printre accesoriile practice, favorite de catre oricine, la orice varsta. Sunt un accent de stil, ies in evidenta si mai ales sunt si o pata de culoare intr-o tinuta monocroma.

Old Skipper a mers si mai departe de atat si, pe principiul modernului, a combinat diversele materiale – franghie nautica cu accente metalice la sistemul de inchidere, pielea cu franghia nautica.  De mentionat ca franghia, element central al acestor tipuri de bratari este perfect finisata, confortabil de purtat si rezistenta. Aceste bratari primesc si garantie in acest sens.

Desi ne duc cu gandul la vraja marii si la sezonul estival – iata deci acum este timpul potrivit pentru a fi purtate – bratarile de la Old Skipper pot fi purtate oricand, la aproape orice tinuta. Asorteaza-le cu espadrile, cu tenisi, pantaloni chino, fuste, rochii, tricouri polo sau cu orice iti trece prin minte. Vara aceasta nu trebuie sa treaca fara ca tu sa fi purtat o bratara de acest gen!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: