Duzina de cuvinte – The show must go on!

indexAzi gazda a tacut. A lasat în loc incertitudine si neliniste. Bine ca nu s-a iscat harbabura. Nu înca. Sper ca nici nu va fi. Cineva a luat atitudine. Noroc cu acest cineva. Asa m-am dumirit si eu si am aflat ca am ce alege. Cuvinte adica. Le-am asternut în goana clipei grabite în alambic si a iesit ce veti citi.

Sa fie doar lipsa de timp cea care ne-a facut tacerile din ultima vreme sa devina o uniforma care nu ne vine totusi bine? Sa fie timpul cel care a facut sa se astearna praful peste vivacitatea ce anima odata o mâna de oameni mânati de un singur tel: acela de a scrie?

Sa fie  doar gazda cea care da culoare acestui întreg? Eu cred ca fiecare vine cu propria culoare si împreuna formam un neconventional curcubeu. Inventam culori, le mixam, ca într-o oglinda fermecata ce naste nuante nebanuite într-un amestec surprinzator de fiecare data.

Scrieri si scrieri sa curga în zi de duzina. Sa duzinim deci!

The show must go on!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: