Din grija pentru pielea copiilor

Matase, catifelare, dulceata unei piersici, mirosul unic si adorabil – aceasta este pielea copilului meu. Înca din primele zile de la venirea lui pe lume am acordat o deosebita atentie îngrijirii pielii bebelusului meu. Mângâierile mele, rasfaturile si micile saruturi ce le asezam cu delicatete pe pielea lui erau simtite prin toti porii.

Din nefericire tot prin acesti mii de pori ai pielii patrund si toate acele substante din compozitia produselor de îngrijire si curatare. Stiam ca pielea este cel mai mare organ al corpului si de aceea necesita o îngrijire aparte. Mai ales la un trupusor mic ce creste cu fiecare zi ce trece si care are nevoie de hidratare suplimentara si de atentie o speciala.

Întâmplarea fericita a facut sa întâlnesc produsele Himalaya. A fost dragoste la prima vedere. Lotiunea de corp a facut minuni pentru pielea uscata a copilului meu. A hranit-o, a hidratat-o si catifelat-o exact asa cum simteam eu ca trebuia sa o faca.

lotiune de corp Himalaya

Ce m-a atras în mod deosebit si ma atrage în continuare, este faptul ca nu emana un parfum în exces. ca mirosul este simplu, placut, natural. În plus ingredientele sunt sigure, fara adaosuri chimice, oferindu-mi certitudinea ca în pielea copilului meu nu patrund substante nedorite.

Chiar si acum , dupa cinci ani, lotiunea pentru copii Himalaya este liantul dintre baie si somn linistit, cu un placut intermezzo de gâdilituri si desmierdari, de masaje usoare si alte alintari numai de noi stiute.

Eu am întâlnit produsele într-un magazin naturist dar se gasesc si în magazinul virtual hboutique.ro alaturi de alte produse de încredere, parte din ele testate de catre mine si familia mea.

store_logo_ghioci

Siguranta si sanatatea copiilor nostri depinde si de produsele de îngrijire corporala pe care le folosim. Sa pastram parfumul natural al puilor nostri pentru ca peste ani sa ne amintim cu drag de el!

O campanie sustinuta de Blogal Initiative.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: