Miscare cu pedale

Copacel, copacel copilul se ridica în picioare. Întâi timid, apoi cu din ce în ce mai multa încredere în propriile forte si cu mai multa curiozitate pentru ceea ce este în jurul lui sau la mai mare distanta de el. Da, distanta aceea pare sa îl atraga ca un magnet. Vrea sa parcurga distantele cu repeziciune, cu aceeasi viteza pe care o vede în jurul sau.

Masini, biciclete, triciclete, toate îsi învârt rotile cu o viteza ametitoare pentru micutul ce încearca sa le prinda pe toate, sa le ajunga pe toate din urma.

Nu e nici o sarbatoare dar pentru el este. Va merge în parc cu parintii. Da, cu amândoi parintii. În sfârsit se pare ca cei doi oameni mari s-au hotarât sa îsi lase preocuparile lor cotidiene, sa lase computerele sa se odihneasca, treaba sa astepte. L-au îmbracat confortabil, în trening. Trening? Cum, nu i-au pus haine de duminica, acelea dragute de care mama pare sa fie atât de mândra? Dar si ei s-au îmbracat la fel. Oare ce mai e si asta?

Au pornit cu mic cu mare catre parcul orasului. Au luat cu ei chiar si o minge. Pare o treaba serioasa. Ajunsi acolo tot felul de vehicule cu roti trec pe lânga ei. Uite si copii mai mititei cum se opintesc sa conduca niste masinarii foarte interesante. Oare ce sunt alea?

– Uite karturi, zice mama. Haideti si noi sa le încercam! Au pentru toata familia.

_vyr_360010066_kart-berg-grantour_300

S-au urcat cu totii în masinaria ciudata si au pornit pe aleile parcului. Iuhuu, ce bine e sa simti vântul în par. Dar si mai mult îi place faptul ca mama si tata sunt atât de veseli, atât de fericiti. Parca au uitat de toate grijile si problemele. Se pare ca îmbracatul asta în trening si iesirea în parc la miscare le face bine iar plimbarea în karturi cu pedale îi schimba cu totul. Parca ar fi si ei copii.

– Mama, pot sa ma dau singur? Te rooog!

Cu ajutorul tatalui copilul îsi face curaj si se urca într-un kart pe masura lui. Nu prea stie ce sa faca la început dar învata repede. Gata, de acum aleile parcului sunt ale lui. Nimic nu îl mai poate opri.

Tatal s-a oprit sa vorbeasca cu domnul acela care are toata multimea aceasta de karturi. Oare ce îl întreaba?

1621702_471839212916333_1541355766_n– Gata, am aflat. Acestea sunt karturi cu pedale Berg si pot fi achizitionate din magazinul online. Ce spui micutule, ti-ar placea sa ai unul numai pentru tine?

– Mai întrebi tati? Sigur ca da. Îmi place asa de mult sa fac miscare, sa merg si eu repede cum fac alti copii. Si îmi mai place când va vad si pe voi fericiti, asa, ca acum.

Personajele povestirii mele pot fi oricare copil si parintii lui. Puteti fi chiar voi.

Noi am descoperit karturile vara trecuta si am fost foarte încântati de ele. Copilul meu a primit chiar si un permis în baza caruia putea merge câteva ture gratuite. Foarte mândru era de permisul lui.

Miscarea este foarte importanta în viata copiilor, îi ajuta sa se dezvolte armonios, sa aiba curaj si sa îsi întareasca sistemul imunitar. Dar mai ales, iesirile în aer liber aduc familia împreuna, departe de preocuparile de zi cu zi, fiind un liant catre zâmbete, glume si crearea de amintiri de neuitat.

În magazin sunt acum reduceri la produsele acestea îndragite de mici si mari, asa ca puteti face o surpriza juniorului achizitionând un Kart Berg Junior John Deere Buddy.

_vyr_130005007_kart-berg-junior-john-deere-buddy_300De asemenea se gasesc în magazin simpaticele biciclete  Berg Biky fara pedale, care mi-au atras atentia zilele trecute la tot mai multi copii. Cu o astfel de bicicleta copilul nu doar îsi consuma din plin energia dar îsi antreneaza echilibrul, un lucru care îi va fi foarte util atunci când va merge pe bicicleta cu pedale.

_vyr_40Berg-Biky-WhitePentru ca cei mici adora sa topaie nonstop, fiind neobositi la acest capitol,  trambulina Berg este cel mai potrivit instrument ce le poate fi pus la dispozitie, salvând astfel saltelele patului.

_vyr_43trambulinaPentru cei care au un spatiu de joaca în aer liber sau intentioneaza sa îsi înfiinteze asa ceva, reducerile magazinului Karturi Berg reprezinta un punct de atractie demn de luat în seama dar nici  service-ul autorizat plus garantia de la 2 la 5 ani nu sunt de neglijat.

Va dorim sa iesiti cât mai mult din casa cu copiii, sa va regasiti copilaria alaturi de ei, facând întreceri pe aleile parcurilor cu atât de indragitele karturi!

 

 

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: