Concurs de vara cu scoici

Pornind de la ideea ornamentelor de sezon m-am gândit ca si vara ar fi frumos sa avem câteva ornamente specifice într-un colt al casei.

Asa a luat nastere coltul care sa ne duca cu gândul la mare, la plaja si la soare.Am folosit pentru asta scoicile pe care le aveam prin casa, scoici mari si mici.

Pe cele mari le-am asezat într-un decor frumos  într-un colt pe care îl vad zilnic înca de la primele clipe ale diminetii.

Fotografie-3647

Cele mai mici au dat nastere unui tablou si magnet de frigider.

Cum realizam un tablou cu scoici:

Avem nevoie de carton colorat, lipici (de craft sau cu silicon de la librarie). Pot fi folosite pietricele mici, margele, nisip sau alte elemente care sa aminteasca de mare. Le asezam în ce forma dorim, imaginatia este cea care va da forma tabloului.

Pentru magnetul de frigider am reciclat un alt magnet mai vechi care se rupsese de pe care am luat o stea de mare, un calut si un crab.  Câteva scoici si un pic de nisip (eu am folosit margele de nisip) au întregit ansamblul. Am lipit pe spate o folie magnetica (un calendar magnetic mai vechi pe care l-am taiat).

Fotografie-3621Daca toate acestea v-au placut, daca v-ati amintit, privindu-le, ca aveti si voi prin casa câteva scoici, pietricele, o sticluta cu nisip luat ca amintire de la mare, va invit la un

CONCURS

Un concurs usor, de vara, dar al carui rezultat va va bucura cu siguranta prin ceea ce veti obtine mesterind cu mâinile voastre si cu ajutorul copiilor, dupa caz.

Ce trebuie sa faceti:  sa realizati o decoratiune, un tablou, cutie de bijuterii, sticla decorata, orice va trece prin cap folosind ca element central scoicile. Poate fi chiar si o singura scoica.

Pe lânga câstigul pe care îl veti obtine distrându-va lucrând, premiile sunt si ele atractive.

Vor fi trei premii structurate astfel:

Micul cititor va oferi unui copilas o carte minunata cu activitati de vara, o carte ce sigur va fi sursa de inspiratie în aceasta vacanta. Cartea contine peste 600 de stickere atât de îndragite de catre copii. Big Book of Holiday va fi o comoara în biblioteca norocosului câstigator.

10462809_406369162837649_5422035256012409222_nGirafa curioasa, draguta cum o stim, va oferi un set de 20 de  animalute din carton pliabil, jucarii minunate  pe care copiii le îndragesc de la prima vedere. Sunt frumos colorate si pot constitui baza pentru diverse jocuri ale copilariei dar si pentru  diverse jocuri educative ce includ animalutele de tot felul.

animalute girafa-sigla

Un alt participant norocos va primi cartea Secrete din trecut de Cathy Kelly oferita din partea mea cu drag (de aceasta data o carte pentru adulti).

359281 359280

Fiecare câstigator va primi din partea mea un semn de carte (sau magnet de frigider) realizate de catre mine.

Concursul se încheie pe data de 31 iulie.

Câstigatorii vor fi alesi prin votul secret al concurentilor. Dupa încheierea concursului, timp de doua zile, veti putea vota acordând puncte fiecarei lucrari.

Lucrarile le puteti înscrie cu link în galeria broscutei.

Va astept cu mic cu mare sa va puneti imaginatia la încercare si îndemânarea la treaba.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: