Decathlon ne invită la mișcare prin baschet

Îmi place să hibernez. Îmi place ca iarna să fie iarnă, repaosul să fie repaos. Încă din octombrie aștept cu nerăbdare lunile decembrie și ianuarie, luni de culcușit, introspecții, liniște și planificări.

Dar de cum vine februarie parcă mi se schimbă ritmul. Cu fiecare zi, cu fiecare răsărit de soare mai devreme și cu fiecare apus mai târziu, parcă nerăbdarea mea crește. Lumine e alta și mă scald în ea cu bucurie. Mă uit tot mai des pe geam și încep să mă gândesc la mișcare în aer liber. Încep să mă gândesc la călătorii, la mers prin pădure, la excursii prin munți.

Dar, la fel de mult, mă gândesc la mișcare constantă în familie.

Nu suntem amatori de fotbal sau de maratoane, nici de alergare sau de alte sporturi.

Am rămas însă cu gândul la coșurile de baschet care erau peste tot în America. Fie că erau în fața porților caselor, fie că erau pe terenurile de sport la care aveau acces toți membrii comunității, coșurile de baschet erau peste tot.

Soțul meu a practicat ani de zile acest sport și cumva ne-a insuflat și nouă atenția către el. Am cochetat și eu cu baschetul în facultate și m-am bucurat mult să particip la un meci amical între colegii de clasă ai soțului când eram în America.

Acum e cam greu să mai găsesc astfel de provocări. Mai ales că e un sport care necesită și oarece logistică.

Decathlon se concentrează pe modul în care poate oferi echipament sportiv la cel mai bun raport calitate – preț pentru minim 80 de sporturi. Toate produsele  au o garanție de doi ani de zile ca tu să fii foarte mulțumit sau foarte mulțumit.

Știți senzația aceea în care ai face ceva să îți descarci energia și nu știi ce?

Un coș de baschet de interior poate fi o bună alternativă de mișcare. Am avut o vreme un astfel de coș și era prilej garantat de distracție în familie. Dar cum ar fi să ai un astfel de coș pentru micuțul neastâmpărat al familiei? Ar fi cea mai bună alegere.

Media 0

 

Sau poate ai în familie un adolescent, așa cum am eu, care simte tot timpul nevoia să lovească, să arunce, să se miște. Nu e vina lui. Furtuna de hormoni din interiorul lui îl face să fie tot timpul agitat. O minge de baschet și un coș sunt tot ce au nevoie. Vor fi fericiți și liniștiți. Măcar o vreme.

Media 0

Dacă ești norocos și stai la casă, cred că nu ai nici o scuză să nu te simți un pic american, montând un coș de baschet de exterior. Să ieși afară la primele ore ale dimineții împreună cu familia și să faceți o întrecere de aruncat la coș în weekend mi se pare cea mai tare chestie.

Media 0

 

Nu trebuie să îți faci griji în privința montajului. La Decathlon se găsesc toate șuruburile și piesele de schimb necesare.

Media 0

Dacă tot m-a prins febra căutărilor, am ochit și niște ghete de baschet negre, speciale, de bună calitate, pentru soțul și copilul meu cel mare.

Media 3

Oare voi ce produse v-ați alege? Vă place propunerea mea de a aduce sportul mai aproape de voi? Profitați de campania Decathlon și sigur îmi veți mulțumi!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: