Cum ne conturam stilul vestimentar cu ajutorul bijuteriilor

          In 2022 bijuteriile joacă un rol important în construirea stilului vestimentar, atunci cand vorbim despre o persoană pasionată de modă. 

Îmi place sa spun că accesoriile sunt foarte importante în construirea unei ținute, ele avand rolul de a da direcția stilistică .

De cele mai multe ori, accesoriile bine alese pot scoate din anonimat o ținută.

 Este evident cât de important este să creăm o legătură între ținute și bijuterii, câte de bine se pot armoniza unele cu altele. 

 

Am rugat-o pe Andreea Popescu, consultant de stil vestimentar, să  ne prezinte  4 variante de ținute din garderoba ei proprie în combinație cu  4 variante de cercei creați de mine și pe care îi găsiți pe VavalyArt,  pentru patru stiluri diferite.

 

Andreea ne spune: ”m-am gandit ca ar fi util pentru cititoarele blogului tau sa vada cum, cateva piese vestimentare si accesoriile potrivite, pot forma o tinuta remarcabila, in functie de stilul vestimentar”.

  1. Cerceii rotunzi cu perle, pentru un stil minimalist:

   

 

2. Cerceii colorati, pentru cele care lucrează într-o agenție de PR sau au un stil vestimentar creativ:

3. Cerceii ’’Nautic inspiration’’, pentru pasionatele de piese vestimentare din denim sau de mare:

 

4. Cerceii delicati, cu alb si roz, pentru un stil vestimentar natural:

Iată dar, cum fiecare element pune în valoare pe celălalt: cerceii completează ținuta iar hainele scot în evidență cerceii. 

 

Dacă vă aflați în fața propriei garderobe și, de fiecare dată, simțiți că nu știți ce să mai alegeți, că nu vi se mai potrivesc mare parte din hainele pe care le aveți sau nu știți să le combinați, un consultant de stil este ceea ce vă trebuie. 

Pe Andreea Popescu o găsiți online, pe Facebook și Instagram, dar și pe site-ul andreeadetails.ro

 

Printre serviciile oferite găsiți: 

  • consultanță vestimentarăidentifică împreună cu clientul silueta, stilul vestimentar si cromatica potrivită
  • shopping asistat – se poate face atât online cât și în magazin
  • evaluarea garderobei – una din operațiunile care mie mi se pare că sunt cele mai importante atunci când vrei să faci un pas înainte în a aflat ce ți se potrivește. Poți descoperi comori chiar în garderoba ta. 

 

 Fie că ai o muncă de birou și mergi zi de zi să te întâlnești cu colegii de muncă, sau te expui în ședințe și prezentări, fie că muncești de acasă și nu ai cine știe ce viață socială, toate avem nevoie de o coerență în ceea ce privește felul în care ne îmbrăcăm. În primul rând pentru noi înșine, pentru a ne simți bine cu noi. În al doilea rând, având un stil vestimentar de care suntem sigure, nu ne vom mai lăsa tentate de orice haină ne apare în cale. Cumpărăturile le vom face mult mai selectiv. De exemplu, dacă știu că nu îmi mai stă bine cu culoarea roșie sau cu rochii fără mâneci, voi elimina din start să mă mai uit după astfel de articole.

Iar un specialist exact asta face: ne ajută să economisim timp, energie și mai ales bani. Cu siguranță așa nu ne mai trezim că avem șapte bluze și cinci fuste, dar care nu se potrivesc deloc unele cu altele. 

Sper că v-am convins că există o legătură între bijuterii și vestimentație, dar și să cereți ajutor atunci când simțiți că nu sunteți pe calea pe care o doriți. 

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: