Dar din dar

bijuterii velbiUn telefon cu o voce poznasa ma anunta de ziua mea  ca am o surpriza. Stiind-o buclucasa pe posesoarea vocii nu stiam la ce sa ma astept. Am aflat ieri o parte din surpriza. Era o poveste. O poveste ce a continuat azi, devenind un întreg.

Bijuterii – poveste, mestesugite din hârtie, asa cum si mie îmi place sa fauresc din când în când.

Povestea daruita mie suna astfel: un inel ce uneste simbolic un el,o ea si un micut.

M-au cucerit bijuteriile pe data. Lucrate frumos, cu atentie pentru detalii, culori armonizate, potrivite, o cutiuta eleganta ce le adapostea cu grija.

Multumesc Maya. Datorita tie am aflat de magazinul Velbi si de talentata ta prietena, Cristina Nenu.  Bijuterii unicat, bijuterii poveste, materiale diverse, talent asternut în creatii menite sa aduca zâmbete si bucurii. Asa cum mi-au adus mie. Magazinul mi-a atras atentia prin deschiderea catre colaborari si cu alti creatori hand-made.

Daca v-a atras atentia vreo bijuterie din magazin norocul va poate surâde participând la concurs pâna pe 11 mai. Succes!

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: