La Marea Neagra ca în Italia

Deși avem o țară frumoasă foarte mulți dintre noi ne dorim să ne petrecem concediile în străinătate alegând destinații cu rezonanță istorică dar și turistică. Grecia, Bulgaria sau Italia sunt în aceste zile tot mai vizibile în fotografiile prietenilor noștri.

Dar ce ați zice dacă v-aș spune că vă puteți simți ca în Italia chiar pe țărmul românesc al Mării Negre. Nu, nu vorbesc despre pizza sau spagheti ci chiar despre plajă modern amenajată și despre case cu un design interior și exterior ce te fac să te simți ca în țara delicateselor menționate.

Cum este posibil să te plimbi prin Italia din România?

Datorită celor de la https://santamariabay.ro/acasa/ a luat naștere un cartier de vile de lux care oferă o mulțime de facilități care, combinate cu frumusețea peisajelor, te îmbie să visezi doar la vacanțe și relaxare.

Situate în apropierea orașului Constanța, vilele Santa Maria Bay oferă rezidenților o vedere panoramică uimitoare asupra Mării Negre din aproape toate locațiile aflate pe proprietate, complexul fiind situat pe o pantă naturală care descrește cu un unghi, asemenea unui amfiteatru.

Construite în  locul unui spațiu viran, vilele din golful Santa Maria au fost înălțate de la zero, în spiritul unei viziuni unice, specifice vilelor în stil italian, cu materiale de înaltă calitate, având țărmul Mării Negre drept fundal.

Vilele cartierului rezidential Santa Maria Bay reprezintă mai mult decât un simplu proiect de dezvoltare imobiliară – reprezintă un proiect de suflet cu menirea de a transforma și aduce beneficii zonelor învecinate, servind drept interfață către comunitatea existentă din Constanța.

Penntru fiecare proprietate s-a pornit de la ideea de a construi o casă de familie care să dureze mai mult de o generație, o casă despre care să se vorbească și peste secole asemnea edificiilor italiene. Atenția la detalii, calitatea materialelor și măiestria cu care sunt construite fac din fiecare  casă o operă de artă.

Care este scopul acestui proiect?

Scopul construirii acestui cartier este de a crea un brand de proprietăți recunoscut atât în România cât și în Italia care să fie recunoscut atât ca și calitate dar și ca arhitectură.

Ideea de la care s-a pornit este acela de a reaminti oamenilor că zona românească a Mării Negre merită să fie luată în considerare, că e păcat să fie uitată în dezolare și ruină. Proiectul reprezintă o muncă de ani de zile a unei comunități ce și-a dorit să aducă Italia cu tot ce are ea mai frumos și mai autentic aici la noi, pe tărmul Mării Negre.

Vilele pot fi achiziționate conform listelor de prețuri dar pot fi și închiriate. Dacă vreți să simțiți cum este să locuiți într-o asemenea casă o puteți închiria, prețul stabilindu-se în funcție de perioadă, durata și facilitățile dorite de genul serviciu de menaj, întreținere tehnică, îngrijire grădină.

Fiind produsul unei întregi comunități puteți intra în legătură cu membrii ei sau admiratorii acestui concept pe pagina aferentă de facebook santamariabay.

Eu cred că merită să parcurgeți cei 200 si ceva de kilometri ce despart capitala de Constanța pentru a vă simți ca în Italia dar mult mai aproape de casă.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: