Garaj pentru laptopul meu

– Draga mea blogerita, sa stii ca sunt foarte trist.

– Trist? Cine e trist? Ce tot spun eu aici? Cu cine vorbesc? Ca nu e nimeni in camera?

– Cum nu e nimeni? Dar eu ce sunt? Nu sunt prietenul tau drag? Poate cel mai drag si mai fidel?

– Tu? Pai tu esti laptopul meu. Ai inceput si sa vorbesti acum? Nu imi e de ajuns ca imi pui nervii la incercare zi de zi si ca am uitat cum e sa stai fara sa faci ceva de cand te am pe tine? Acum trebuie sa te mai si ascult?

– Eu? Acum eu sunt de vina pentru faptul ca ma tacani zi si noapte in cap si nu imi dai o clipa de ragaz? Eu sunt de vina ca ma infierbanti pana cand poti praji oua pe tastatura mea? Ai uitat cu cata bucurie m-ai primit si m-ai luat in brate atunci cand am intrat in viata ta? Cum imi spuneai intruna cat sunt de frumos, si de destept si de viteaz… asta pentru ca atunci aveam viteza mai mare de procesare si de lucru. Dar acum…

– Da, acum raspunzi din ce in ce mai greu si de cele mai multe ori numai cand vrei tu. ce sa spun. Te-ai cam obraznicit. Plus ca trebuie sa te plimb peste tot cu mine prin casa si sa caut si priza adecvata, sa te conectez. Pentru ca tu numai binevoiesti sa functionezi decat direct alimentat. Degeaba te mai numesti laptop daca nu ai autonomie.

– Eu nu am nici o vina. Vina este numai a ta pentru ca nu vrei sa ma imbunatatesti si pe mine cu componente noi. Tare bine mi-ar prinde sa ma duci si pe mine intr-un garaj din acela special pentru cei ca mine.

– Garaj zici? Hm…parca imi suna cunoscut. Dar stai putin, garajul nu e pentru masini?

– Pai si eu ce sunt? Nu sunt tot ca o masina? Sau poate sunt de mancare?

– Ai si tu dreptate. Esti tot un fel de masina si ai piese componente care ar trebui inlocuite. Gata, mi-am amintit. Exista un astfel de garaj pentru cei ca tine. Este magazinul online care se numeste exact asa: LaptopGarage. Daca tot mi-am amintit, hai sa ma uit sa vad cum as putea sa te ajut, dragul meu prieten.

 

Uite, in primul rand ti-as darui o baterie laptop noua nouta. In felul asta nu voi mai fi nevoita sa umblu cu tine si cablul tau de alimentare peste tot pe unde te iau. Vad ca au exact baterie pentru laptop Toshiba Satellite cu 6 celule, exact ca batrana ta baterie. Ce fericit ai fi  sa primesti una noua…

Uite, si un hdd extern Toshiba ar fi de folos, pentru ca inteleg de ce te misti cu viteza asa mica in ultima vreme. La cate ti-am bagat in memorie, cu cate poze si informatii te-am incarcat, cum sa iti mai amintesti tu cu rapiditate toate cate ti le cer eu, daca se poate chiar 100 de lucruri deodata? Capacitatea lui de 500 de GB cred ca mi-ar fi si mie de ajuns sa incarc toate cate am nevoie, fara sa te mai solicit pe tine asa de mult.

O pereche de   casti wireless ne-ar fi de folos la amandoi, pentru ca nu as mai sta tot timpul sa umblu la bietul tau buton de sunet, cand sus cand jos, dupa cum vreau eu sa ascult diversele mele filmulete, muzici sau altele de pe internet. Ba chiar m-as rasfata cum as vrea eu, fara sa ii deranjez pe cei din casa.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: