7 ani oficiali

casatoriei“La multi ani voua!” ne-a urat Dante dis de dimineata când s-a trezit.

Stia de ieri ca azi e zi aniversara. Anii nostri împreuna, oficializati, se numara dupa anii lui de zâmbete si îmbratisari.

7 ani e o cifra rotunda, o cifra care mie îmi place nu neaparat pentru semnificatiile ei ci pentru ca îmi place mie pur si simplu.

Îmi facusem planuri pentru zilele astea. Visam sa îmbrac rochita de mireasa, sa facem poze, sa iesim, sa .. sa …

Dar energia, viata, sarcina, altele si altele au facut sa nu. Si pâna la urma am zis lasa asa. Nu ma simt în stare sa mobilizez baietii, sa ma mobilizez pe mine, sa fac tam tam.

Sarbatoarea e în noi. Fericirea e a noastra. Bucuria de a fi împreuna si a merge mai departe mâna în mâna o simtim si în treburile casnice pe care le împartim, si în cumparaturile pentru scoala, în pregatirile pentru cel mic ce va veni si în alte lucruri marunte de zi cu zi.

Romantismul micului dejun la pat s-a transformat în ajutorul dat de sot în bucatarie acum când mie îmi e greu, în îmbratisarea matinala strecurata printre grijile zilnice, în preocuparea pentru educatia si îndrumarea copilului pus si el în fata diverselor schimbari.

Cina romantica poate fi si o înghetata luata acasa, în familie.

Pentru ca asta este viata, casnicia, realitatea.

Nu e nevoie de o zi speciala pentru a ne simti speciali.

La multi ani noua!

La multi Alexandru! (pe Dante îl cheama si Alexandru, asa ca azi îsi asteapta cadoul 🙂 ).

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: