Un copac cu … vise

Abia azi am  înteles. Am înteles de unde-ti vine energia, de unde-ti vine genrozitatea, de unde ai atâta lumina cât sa împarti si altora. Te vad cu bratele pline de zâmbete, de flori, de gânduri bune pe care le risipesti în stânga si în dreapta, apoi fugi râzând sagalnic, ca de o pozna facuta de un prunc.

fotografie-2495Pentru ca eu asa te vad: femeie – copil, femeie – vânt, femeie – vers. Dar dincolo de aparenta de imaterialitate esti o fiinta din carne si oase, cu picioarele bine înfipte în pamânt, cu o putere în stare sa mute muntii si sa ridice oameni din cea mai adânca neliniste, înzestrata cu un umor ce stie sa faca haz de necaz cu cea mai fireasca naturalete.

Azi am înteles. Ai linie directa acolo, Sus. În zi de Înaltare esti daruita cu puterea de a înalta si a te înalta. Asemenea copacului de vise în care îti asterni gândurile în versuri, în cuvinte asezate cu grija, sau în graba de a face toate, de a darui, de a mai ajuta pe cineva, de a mai spune lumii despre un om în nevoie, despre un Om pe care l-ai descoperit cu încântare.

Sa-ti fie cerul albastru si senin, zâmbetele de copii (sau de oameni mari transformati în copii) sa îti rasara la tot pasul! Asta e urarea mea pentru tine. La multi, frumosi si sanatosi ani Maya!

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: