Sursa mea de inspirație în viață și în creație

Ziua bună se cunoaște de dimineață, spune o vorbă din bătrâni.

Eu aș actualiza-o și aș spune că: ziua bună se cunoaște după sursele de inspirație pe care le ai.

Social media este peste tot și poate fi copleșitoare cu avalanșa ei de informații. De aceea mi se pare foarte important să fim atente la ceea ce alegem să privim, încă de la primele ore ale zilei.

Uneori alegem să ne petrecem timpul de dimineață pe internet, alteori să stăm în liniște, să privim afară la lumina zilei sau la zborul păsărilor, e bine să facem asta în mod conștient.

Ca orice femeie, sunt preocupată de aspectul meu, fie că merg să duc copilul la grădiniță, fie că am o întâlnire de afaceri sau pur și simplu decid să îmi beau cafeaua în oraș.

Când vine vorba de garderobă, sursele de inspirație sunt peste tot. Dar oare cum alegem ce ni se potrivește?

Criterii după care mă ghidez:

  • vârsta pe care o am – 40+
  • statutul de mamă
  • brandul de creator pe care mi l-am construit și îl promovez
  • minimalismul la care am ajuns în ultima vreme
  • locul în care urmează să merg.

Toate ne dorim să arătăm ca în reviste atunci când ieșim din casă. Dar, pentru a face asta, este nevoie de  disciplină, de alegeri conștiente, de surse de inspirație potrivite. Degeaba mă uit ”peste gard” la puștoaice de 20 de ani dacă silueta, tenul sau culoarea părului nu se potrivesc cu ceea ce promovează ele.

Mult mai bine caut să mă inspir de la mame ca și mine, de la femei antreprenor, femei care lucrează în domeniul creativ și care sunt ajunse la maturitate atât în ceea ce privește stilul de viață cât și stilul vestimentar.

Instagram – sursă de creativitate

Trebuie să recunoaștem: Instagram-ul ne-a cucerit inimile. E atât de plăcut să te pierzi dimineața, la cafea, printre atâtea fotografii reușite!

Dar pe mine mă provoacă să fac și eu fotografii, să fiu și eu creativă. Mă provoacă să aduc și eu în lume un strop de lumină în viețile altora, de bine și de frumusețe.

Datorită acestei rețele eu am învățat să mă privesc mai atent. Am învățat să mă plac mai mult. Am învățat să fiu mai atentă la combinațiile de haine pe care le fac. De câte ori ies din casă am grijă la aspectul meu pentru că îmi doresc să profit de lumina soarelui și să îmi fac fotografii reușite. Poate veți întreba de ce.

De ce vreau să îmi fac fotografii?

Pentru că, îmi doresc, ca, așa cum eu îmi iau inspirație de la alte femei, să fiu și eu la rândul meu o sursă de inspirație. Îmi doresc să văd în jurul meu tot mai multe femei atente la ceea ce poartă, atente la corpul lor. Aș vrea să văd mai multe femei îmbrăcate în acord cu trupul lor, cu vârsta pe care o au, cu stilul lor de viață.

40+ – o vârstă frumoasă pe care vreau să o aduc în lumină

Când am împlinit 46 de ani, în luna mai, am înțeles că mă îndrept deja spre un alt prag al vieții, cel de 50 de ani. Am decis să îmi îmbrățișez și să accept vârsta, cu toate provocările ei. Mi-am propus să arăt cât pot de mult frumusețea pe care o are această vârstă. Îmi doresc să transmit femeilor siguranță, încredere, motivația de a fi frumoase pentru ele însele.

Cred că am adunat destule fotografii anul acesta pentru a participa la concursul Lifespiration. Este vorba despre un concurs inspirațional de creație vizuală care ne invită să povestim, în video sau în imagini, care este sursa noastră de inspirație.

 

Sursa mea de inspirație

Poate vă întrebați care este sursa mea de inspirație? Într-un singur cuvânt, sursa mea de inspirație este LUMINA.  Atunci când este soare, când lumina zilei se revarsă în colțul meu de lucru, simt cum în mine se nasc ideile, cum crește nivelul meu de energie.

Acum mai rămâne   să aleg ce fotografie să înscriu în concurs:

 

 

Lifestyle de la Answear

Construirea unui stil se face în timp. Acesta nu se întâmplă. Se caută. Se clădește zi de zi, anotimp după anotimp, an după an. Stilul evoluează odată cu noi. La fel și magazinele de unde ne facem cumpărăturile.

Cu ani în urmă ieșeam cu prietenele prin oraș și, dincolo de căutarea hainelor, era mai mult vorba despre a râde, a fi împreună, a ne bucura una de alta și de evadarea de acasă. Magazinele în care intram erau puține, cu produse nu tocmai de cea mai bună calitate.

Dar eram tinere, nu aveam nici educația necesară, ne păsa foarte puțin de aceste aspecte. O rochie înflorată era minunată atâta vreme cât era scurtă, cu bretele subțiri și cu decolteu generos.

De la shopping real la shopping virtual

Acum îmi petrec orele de ”shopping” în fața laptopului. Dacă am și vreo prietenă pe ”fir”, via rețea socială, atunci experiența devine una la fel de plăcută și amuzantă ca cea din trecut.

Îmi place să mă ”scufund” în paginile magazinului online https://answear.ro/, să navighez printre branduri și produse. Îmi place să compar, să combin, să citesc detalii, să îmi imaginez texturi și să aleg culori.

E una din plăcerile mele de seară: visez cu ochii deschiși și cu ochii pe coșul de cumpărături.

Minunat e că pot umple coșul oricât vreau. Dacă am depășit suma de 200 de lei iar vreuna din hainele comandate nu mi se potrivește, o pot trimite cu ușurință înapoi.

Answear – magazinul în care colinzi fără să obosești

Nu e așa că e mult mai facil decât în trecut? Unde mai găsesc eu peste 400 de mărci la un loc, și asta fără să mă doară picioarele alergând dintr-un loc în altul?

Ca orice femeie, sunt nerăbdătoare să primesc cât mai repede produsele comandate, să le probez. Produsele comandate până în ora 16 ajung în 48 de ore. Bine, eu de obicei comand la 11 noaptea, dar asta e altă poveste.

La fel de mult îmi plac și programele de fidelizare ale clienților, punctele acumulate și alte metode prin care magazinele își țin clienții aproape.

Acum, pentru că a venit toamna, sunt în căutarea unei geci de piele. Am deja un pantalon și cred că https://answear.ro/h/geci-de-piele.html mă va ajuta să îmi completez ținuta dorită.

Spuneam că sunt adepta minimalismului în garderobă. De aceea, să îmi construiesc mai multe ținute cu ajutorul câtorva elemente vestimentare, reprezintă un exercițiu de creativitate.

De exemplu, pantalonii din piele merg foarte bine cu o bluză sau pulover. Dar și mai bine le-ar sta asortați cu o cămașă albă, fie ea și bărbătească. Și, ca să nu mai port cămășile soțului, pot căuta pe https://answear.ro/h/camasi-albe.html unde sigur găsesc ceva să mi se potrivească.

În concluzie:

După cum vedeți, sursa mea de inspirație mă îndeamnă să fiu creativă, să îmi îmbrățișez vârsta, să mă bucur de cea care sunt azi. Nu îmi permit să las la voia întâmplării nici un aspect al vieții mele. Pentru că încrederea în sine se construiește, nu e ceva ce pică din cer. De aceea îmi doresc să inspir cât mai multe femei să aleagă acest drum.

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: