Un somn bun vine cu o saltea noua

– Mami, voi o sa  ma mai iubiti la fel de mult dupa ce vine bebe? Eu simt ca parca nu ma mai iubiti la fel, îmi spune copilul meu de aproape 7 ani cu o mutrisoara trista, mângâindu-mi totusi burtica unde fratiorul lui se misca parca nerabdator sa ne cunoasca.

– Dragul meu copil, te vom iubi mereu cu aceiasi dragoste cu care te-am iubit si pâna acum. Indiferent câti bebelusi vor veni în familia noastra dragostea se va înmulti, va creste, va capata o alta forma. Vei ramâne copilul nostru toata viata, sa nu te îndoiesti de asta niciodata!

Dialogul nostru e pricinuit mai ales din cauza discutiilor pe care le avem de o vreme aproape zilnic, încercând sa  convingem copilul ca ne va fi tuturor mai confortabil daca va decide în sfârsit sa doarma în camera lui. A avut si nopti când a dormit acolo, când a parut sa înteleaga ca e momentul sa se desprinda de patul nostru, dar minunea nu a durat decât putin. Face cum face si a doua noapte se culcuseste tot lânga mine, ma ia în brate cu mânutele lui mici si nu uita sa ma învaluie cu vorbe dulci: te iubesc mama, vreau sa dorm cu voi ca sa va simt noaptea în somn, mi se face dor de voi si altele asemenea.

Asta pâna într-o zi când, vazând ca nici un text nu ne face sa renuntam la ideea de a-l trimite în camera lui, mi-a facut o marturisire:

– De fapt, eu nu vreau sa dorm acolo în patul meu pentru ca ma “înghiontoaie” salteaua.

Abia mi-am stapânit râsul, încercând sa înteleg sensul cuvântului “înghiontoaie”. Si am înteles. Mititelul are dreptate: salteaua e cam veche si arcurile au cam început sa iasa prin tesatura ei. Nu e foarte comod de dormit în patul lui si în plus scârtâie la fiecare miscare, ceea ce pare sa îl deranjeze la fel de mult.

Acum eu nu stiu sigur care din motivele enumerate de el îl fac sa nu renunte la somnul alaturi de noi. Probabil câte putin din toate. Cert este însa ca salteaua ar trebui schimbata si sunt decisa sa îi ofer o saltea cu memorie, care sa îi ofere confort si sa pastreze forma corpului, care sa poata fi întoarsa pe ambele parti în functie de duritatea pe care o prefera.

saltea-solo-memory-1

Pentru ca tot sunt la capitolul somn si confortul acestuia, ma gândesc serios si la insomniile mele, la pozitiile incomode în care dorm în ultima vreme din cauza sarcinii dar si în general. De aceea am studiat cu atentie si gama de saltele din latex, luând în considerare faptul ca ofera un suport usor mai ferm decât alte saltele, fiind anatomice si ergonomice, asigurând o circulatie sangvina sanatoasa.

saltea-nature-bambus-1

Desi trebuie sa recunosc ca îmi place nespus de mult sa dorm alaturi de copilul meu, ca îmi place sa îi simt corpul micut noaptea prin somn, constienta fiind ca va creste în curând si nu va mai fi la fel, cred totusi ca a venit si momentul când o schimbare trebuie facuta, mai ales ca se apropie venirea pe lume a fratiorului si multe vor fi altfel  în viata noastra. De aceea îmi spun ca schimbarea va începe cu Green Future, magazinul ce ofera nu doar saltele ci si perne, pilote, lenjerii de pat si protectii pentru saltele, toate realizate din materiale revolutionare, confortabile, nonalergice si raspunzând celor mai noi cerinte în materie de confort al somnului.

logo-green-future

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: