Black Friday 2014

Zilele acestea mi-am amintit ca toamna se numara nu doar bobocii dar si reducerile.

Pana acum doi ani Vinerea Neagra ma lua aproape mereu prin surprindere si ma trezeam si eu in mult asteptata de catre unii zi ca nu aveam nici un plan de atac al magazinelor. In plus, cum mie nu imi place nici imbulzeala din magazine, nu m-as fi dus oricum sa umblu de bezmetica printer rafturi fara sa stiu ce vreau de fapt pentru ca pana la final sa cumpar ceva doar ca sa nu plec cu mana goala acasa.

Cum in ultimul timp numarul  de magazine online a crescut simtitor iar cumparaturile au devenit prietenoase si pentru mine, produsele aflandu-se doar la un click distanta, putem incepe pregatirile pentru aceasta importanta zi din vreme, pentru a fi siguri ca vom allege si vom cumpara exact  acel produs pe care ni-l dorim cu adevarat.

Dar tocmai pentru ca multimea de magazine este atat de mare ca nu stii ce sa alegi si spre ce sa te orientezi, aproape ca se simtea nevoia unui ghid de orientare in aceasta jungle moderna a preturilor, produselor, ofertelor si marcilor.

Sunt intrebari firesti pe care si le-ar pune orice comerciant: ce isi doresc femeile de Black Friday? Dar oare ce isi doresc romanii? Ce produse pentru copii sunt cele mai cautate? Sa fie oare un expresor de cafea mai cautat decat un televizor de ultima generatie? Oare sunt asa de cautate pe cum se spune telefoanele astea destepte care au inebunit copii, adulti si varstnici deopotriva?

Black Friday 2014 in Romania reprezinta un fel de glob magic ce ne ofera raspunsul la toate aceste intrebari si la multe altele. Este un site util deopotriva   cumparatorilor dar si comerciantilor, este locul in care se ia pulsul cererii si ofertei in ceea ce priveste aceasta zi speciala de vineri.

topbf

Se pare ca nu doar eu sunt cea care nu avea prea multe cunostinte despre acest fenomen numit Black Friday, ci si multi dintre concetatenii nostril, de vreme ce expresia Black Friday 2013 s-a aflat pe locul trei in cautarile romanilor pe Google.

Si anul acesta, in 2014, se preconizeaza ca vanzarile sa atinga niveluri record atat in magazinele reale cat si in cele virtuale, mai ales ca acum oamenii sunt mult mai bine informari despre acest fenomen si pot face alegerile dorite din vreme. Pot urmari preturile, pot rezerva produsele,  pot compara marcile  aflate pe piata in acest moment.

Eu insa ma intorc la intrebarea : ce vor femeile sa cumpere de Black Friday? Desigur, lista este lunga si  complexa, asa cum suntem si noi. Dar cateva categorii ies cu siguranta in evidenta: produse de ingrijire, imbracaminte, incaltaminte, accesorii. Eu as adauga la acestea si gadgeturi de ultima generatie precum si … carti. Da, cunosc multe doamne care au deja lista facuta de carti pe care doresc sa le citeasca si asteapta rabdatoare vinerea faimoasa pentru a le achizitiona.

Voi v-ati facut lista de cumparaturi? Sunteti pregatiti sa luati startul? Daca nu v-ati decis inca eu cred ca  e momentul sa o faceti.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: