Dileme

images (13)Idei noi si framântari vechi îmi bântuie gândurile ultimelor zile. Sa fie schimbare zic, dar sa nu se simta prea tare, sa nu se cutremure nici Page Rank-ul, nici auditoriul si nici confortul meu propriu. Sa-mi trec tot avutul pe mosie proprie si personala dar sa îmi fie mutarea lina, de nici sa nu se auda la vecini.

Da, îmi plac schimbarile dar nu alea cu mutat de mobila, de carat saci cu haine si ustensile de bucatarie. Stiu eu ca este imposibil sa te muti fara sa spargi macar o cana sau o farfurie. Daca sunt de duzina si desperecheate nu e mare bai. Dar sa nu spargi câte un întreg set de portelan pretios de la mama soacra. Oare am asa ceva în dotare? În dotarea reala sigur n-am. Dar în cea virtual detin asemenea pretiozitati pe care sa ma tem a le pierde?

Fiecare cuvânt asternut pe aici îmi e drag. Fiecare cuvânt si-a cautat locul si s-a asezat confortabil în el dupa ce l-a gasit.

Sper sa ma dumiresc cât de curând cum sta treaba si sa scap de dileme. Iar de o fi sa ma mut în casa noua sa stiti ca va astept cu cafea (sau ceai, dupa preferinte) delicioasa, cu biscuiti si alte delicatese pe voi toti cei de aici. Puteti aduce si câte un prieten. Toti veti fi bine veniti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.