Trei tipuri de party-uri pentru copii, ideale vara

Pentru ca a inceput deja vacanta de vara pentru copii, aceasta perioada este usor marcata de plictiseala si de intentiile parintilor de a  compensa cu lipsa unui program la fel de incarcat. Unii se indreapta spre activitati extrascolare, dar pana la urma sa nu uitam ca marea bucurie a celor mici este timpul liber pentru joaca.

In ideea de a oferi celor mici o petrecere potrivita, cadrul pe masura de potrivit pentru varsta lor, ocazie aparte de a se bucura de vacanta si timp petrecut cu prietenii, serviciile de entertainment pentru copii sunt o recomandare.

Party cu influente straine

Nu exista cale mai potrivita pentru ca cei mici sa invete despre alte culturi decat prin joaca. In acest sens poate fi organizata o petrecere cu ajutorul echipei Paradisul Personajelor. O piniata este o idee nemaipomenita in acest context. In fapt are origini mexicane. Presupune umplerea unui magarus cu dulciuri. Acesta va atarna si va astepta sa fie devorat la propriu de catre cei mici. Legat la ochi, sarbatoritul sau gazda are privilegiul de a sparge piniata, ce gazduieste delicii pentru copii.

Este de preferat ca un astfel de party sa se desfasoare afara, intr-un un perimetru sigur si delimitat. De asemenea, se dedica copiilor de peste 4 ani.

Petrecere tematica, cu personaje

Poate ca una dintre cele mai cunoscute abordari in ceea ce priveste o surpriza ce poate fi facuta celor mici se refera la un party cu personajele preferate ale copiilor. Paleta de optiuni este una destul de vasta, tinand cont ca mai toate personajele din lumea Disney pot lua viata, devenind participanti la un eveniment de genul.

Personajele pot fi alese, pot fi chiar mai multe, pot avea rol de hostess, iar cu oferta de la Paradisul Personajelor, dupa cum se gaseste si pe https://ro-ro.facebook.com/Paradisul.personajelor, cei mici se pot costuma precum personajele lor favorite.

Un astfel de party inseamna mai mult decat am crede. Tine de increderea pe care cel mic o capata in el, despre un vis implinit, despre faptul ca acesta isi poate contopi lumea basmelor, a povestilor cu cea reala. Pot fi alese personajele care corespund cel mai bine cu varsta copilului sarbatorit sau cu publicul prezent, iar o astfel de petrecere poate fi dedicata si celor mai mici de 4 ani.

Petrecere cu ursitoare

Acest tip de petrecere este special pentru ca implica doar o tematica anume, cea de bun venit a unui nou nascut. S-a tesut o traditie in ultimii ani ca parintii sa aleaga astfel de spectacole pentru petrecerea de dupa botez. Intr-un mod complex, acest tip de party poate include si un inger pazitor, o ursitoare rea de asemenea, pe langa cele bune, ocrotitoare. O astfel de ocazie nu ar trebui sa treaca pur si simplu astfel ca ursitoarele vor crea un spectacol unic.

Petrecerile pentru copii au devenit se pare tot mai pretentioase si interesante. Descopera mai multe idei de la Paradisul Personajelor si alege ca petrecerea celui mic sa fie una unica, an de an.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

One thought on “Trei tipuri de party-uri pentru copii, ideale vara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.