Doi copii si viata de cuplu

Stati linistiti, nu voi da detalii picante despre cum e viata intima intr-un cuplu cu doi copii. Cred ca majoritatea dintre voi stiti deja iar cei care nu stiti puteti ghici.

Dar luat pe departe, vin cu o exemplificare a cum e viata asa, in general.

Sa luam concret un caz.

Un el si o ea la inceputul relatiei.

El trebuie sa plece o saptamana de acasa. Lugu lugu ,ce dor imi va fi de tine, vaaai,si mie de tineee. In gand (sau daca sunt destul de sinceri cu voce tare): uff, bine ca mai pleci, sa mi fac si eu unghiile, sa ma mai epilez, sa mai ies cu fetele. El: bine ca plec, mai beau si eu o bere cu baietii, mai vad un meci…

Dupa o saptamana revederea e dulce, imbratisarile parca mai calde,dorul se lasa greu ostoit.Pentru ca da, a fost dor, dincolo de acel usor sentiment de libertate.

Dupa vreo doi ani, aceeasi situatie: el pleaca cu serviciul o saptamana. Ea cu treburile, cu casa, cu serviciul ii simte si nu prea lipsa. Deja au rate la banca, poate si o mica afacere, griji cat cuprinde, sunt oameni mari si responsabili. Regasirea e frumoasa, cu pupaturi si strangeri in brate, cu ce ai mai facut, ce ai mai platit, ce mai trebuie cumparat, te-a mai sunat cutare, ai platit intretinerea, din astea.

Apare primul copil.

Nevasta, vezi ca saptamana viitoare plec. Sa-mi pregatesti aia si aia si ceva de pachet pentru drum.

Acum te-ai gasit si tu sa pleci, cand asta mic e racit, trebuie sa-l duc si la medic, cine plateste aia, cine rezolva ailalata. Iar trebuie sa le fac eu pe toate. Bine, ti-oi pregati si hainele si pachetul. Dar mai adu-mi aminte sa nu uit.

Regasirea : ia uite, parrca a mai crescut asta mic, mai e racit? ai rezolvat chestia aia? ai platit tot? hai vino sa te pup, ca nici n-am apucat de cand am venit. uite ce ti-am adus. Ea: hai ca inca se mai gandeste la mine :).

Al doilea copil.

Nevasta vezi ca plec o saptamana. Stii:spalat,  calcat, pachet, bagaj.

Da, stiuuuu nu ma mai bate la cap. Mai bine tine-l pe asta mic sa pot sa-ti fac toate astea cu doua maini, ca nu-mi iese doar cu o mana.  Nici nu stiu cum o sa ma descurc, si cu teme, si cu bebelus. Lasa ca vad eu cum o scot la capat. Sper sa nu apara cine stie ce situatii. Ai platit tu tot, da, sa nu trebuiasca sa umblu eu de colo colo.

Hai, pa copii, o sa imi fie dor de voi! Bine, si de tine nevasta o sa mi fie dor.

Regasirea: Nevastaaaa, am venit.

Bine, sunt in dormitor. Scuze sunt in telefon, am treaba si la laptop, o multime de chestii de rezolvat.

A, stai cu asta mic ca trebuie sa fug la scoala ca m-a sunat sa- l iau pe cel mare cca nu se simte bine. Vezi ca ma duc cu el si pe la doctorita.

Gata,ne-am intors, hai la cumparaturi. Tavalug, tavalug , alergatura, du-te vino.

Seara: auzi, dar noi nici nu ne-am vazut bine de cand ai venit. Nici n-am apucat sa ne imbratisam, de pupat numai zic. Si mi-e un somnnnn.

Lasa nevasta, noi sa fim sanatosi si mai ales copiii. Uite, ti-am luat ceva frumos.

Ei, inca se mai gandeste la mine :).

Cam asa evolueaza romantismul, intelegerea, echilibrul si relatia intr-o casnicie cu doi copii. Dar zau ca e frumos iar de plictiseala nici nu poate fi vorba. Imaginatie si tolaranta sa fie.

2 thoughts on “Doi copii si viata de cuplu

 • May 26, 2016 at 9:54 am
  Permalink

  ei, important este că sunteți frumoși așa, că vă este bine. când copiii se vor înălța și vor fugi din ciub o să vă amintiți cu plăcere aceste zile.

  Reply
  • May 31, 2016 at 9:18 am
   Permalink

   exact asa simtim si de asta nici nu ne panicam ci de cele mai multe ori ne amuzam 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.