Ne-au invadat bufnitele

Dupa ce saptamana trecuta ne-am jucat cu aricii, saptamana aceasta Nazdravanii ne-au provocat la joaca cu inteleptele padurii, bufnitele. Desi am crezut ca va fi o tema grea ce il va pune in incurcatura pe micul meu artist, se pare ca m-am inselat si de aceasta data.

De cand a aflat tema saptamanii a tot venit cu idei si propuneri. S-a oprit entuziast la doua dintre ele. Aproape ca nu puteam tine pasul cu viteza cu care ii veneau ideile si cu propunerile pe care le facea.

Prima bufnita a gandit o ca pe un ceas cu bufnita in mijloc. Este un craft colaj, eu am desenat elementele si el le-a asamblat corespunzator. Toate elementele sunt facute din carton. Culorile si le- a ales singurel. A vrut sa puna si sclipici peste tot, ca orice copil este fascinat de glitter. Sub influenta ideilor de la Atacul Artei a vrut sa o facem sa se si roteasca, asa ca am dat impreuna gauri in mijloc si am introdus fir de naylon transparent, intre bufnita si suportul negru am adaugat o bucata de carton impaturit pentru a sta cumva in aer. Cifrele le a lipit din flori perforate. Bufnita ceas va sta de acum pe biroul nostru, este o minunatie, nu altceva.
Pentru ce-a de a doua bufnita nu am mai apucat sa ii  fac poze in timp ce lucra pentru ca s a intamplat foarte repede. Eu o desenasem pentru proiect iar el a colorat -o , a desenat un copac pe care l am decupat impreuna, venind tot el cu ideea de a decupa crengi in fata bufnitei ca sa o asezam pe ele.

A fost o zi rodnica iar viteza cu care a venit cu idei si le a pus in practica ma fac sa ma bucur ca nu a fost o zi pierduta chiar daca nu a mers la gradi iar camera de lucru arata ca dupa un razboi intre cartoane, lipici si sclipici. Dar ce mai conteaza? Manutele harnice au strans imediat ce au terminat lucrul iar decoratiunile obtinute ne zambesc vesele de pe unde si-au gasit locul.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: