Corabia iubirii

Dragul meu drag, sunt sapte ani de cand destinul ne-a unit pentru prima data mainile, inimile si sufletele in frumoasa zi de luna Decembrie. Ai aparut in viata mea odata cu sarbatorile darurilor si miracolelor, atunci cand renuntasem a mai spera ca ceva bun se va intampla . Te-am privit in ochi si am stiut ca tu esti Alesul. M-ai privit in ochi si ai stiut ca eu sunt Aleasa.

Mi-ai oferit casa inimii tale drept locuinta permanenta. M-am instalat comod si m-am simtit ocrotita acolo. La randul ei, casa inimii mele si-a deschis larg poarta pentru a te primi cu toate ale tale. Cu bune si cu mai putin bune ne-am acceptat si ne-am unit destinele.

corabie_plutind_spre_lunaValuri potrivnice au venit sa rastoarne fragila corabie ce ne pornisem a o construi. Fara vorbe prea multe, doar cu imbratisari si sperante, am taiat valurile in plin, am continuat sa cladim mareata corabie si am razbit prin apriga furtuna. Pirati dornici sa sechestreze fericirea au asaltat nava noastra dar ne-am dovedit mai puternici si am reusit sa gasim comoara pe care alti cuceritori o ascunsesera bine pe insula Iubirii. Am gasit Dragoste, Incredere, Bucurie, Toleranta, Rabdare. Am adunat aceste comori si le-am ascuns adanc in sufletul nostru pentru a ne fi prieteni de nadejde la fiecare rasarit de soare.

Corabia pe care navigam zi de zi a devenit solida si trainica pentru ca i-am adaugat materiale speciale numite  Iubire si Fericire.

Marea pe care am pornit la inceput la drum a devenit  ocean intins, in fata noastra se asterne un drum lung si necunoscut. Dar, alaturi de tine, nu ma mai tem. Stancile ivite in cale mi se par usor de ocolit, furtunile se preschimba in placute ploi de vara.

Alaturi de tine echipajul nostru s-a imbogatit cu un nou membru de nadejde. Rodul dragostei noastre are ochi negri si zambet de soare. Ne-am oferit unul altuia cel mai frumos dar de pe pamant spre care ne uitam in fiecare zi si simtim cum puterea noastra sporeste. Este cel mai frumos boboc de trandafir ce ne-a fost oferit de catre divinitate pentru a-l ingriji, creste si ajuta sa infloreasca. Este o misiune deloc usoara, o misiune care ne face multe nopti albe, dar este cea mai frumoasa aventura pe care o traim impreuna pe acest Pamant.

Iar daca, pe viitor, Pamantul se va dovedi prea usor de cucerit, daca visele noastre  vor tinti catre stele, vom sti sa construim cea mai frumoasa nava  din Univers care sa ne duca pe orice planeta vom dori pentru a continua aventura noastra comuna. Chiar de ne vor iesi in cale meteoriti sau astre mai putin prietenoase, impreuna, mana in mana, vom sti sa ocolim toate obstacolele si sa ajungem acolo unde ne vor conduce Iubirea, Dragostea, Speranta.

Sapte-povestiDe ce am  incredere ca asa va fi? Pentru ca povesti de dragoste au mai fost pe acest Pamant, poetii le-au inchinat versuri, scriitorii au povestit despre ele, compozitorii au creat marete partituri, pictorii au imortalizat chipurile indragostitilor in culori nepieritoare. Toate aceste opere au ramas marturie peste veacuri despre puterea nemuritoare a Dragostei, despre cum Iubirea poate strabate Timpul si Spatiul sfidand legile scrise ale Universului.

Chiar de Iubirea noastra nu va fi imortalizata in versuri sau altcum, sufletele noastre vor fi impreuna in Eternitate.

Declaratie catre sotul meu prilejuita de provocarea venita din partea editurii Nemira cu ocazia probei numarul patru din competitia Super Blog Spring 2013. 

Nemira

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.