Carticica cu ferestre despre corpul omenesc

Pasiunea lui Dante pentru corpul omenesc si pentru modul in care acesta functioneaza nu s-a diminuat, ba, dimpotriva, creste pe zi ce trece.

Tocmai de aceea si-a dorit sa aiba o carticica mica, numai a lui, in care sa se regaseasca cateva din informatiile pe care le-a acumulat pana acum,

Am realizat impreuna aceasta carticica desi nu a fost atat de usor pe cat ne-am imaginat cand ne-am apucat de lucru. Pentru ca inca nu am pus imprimanta in functiune, desenele le-am facut de mana, conturate de pe ecranul laptopului dupa niste desene gasite pe internet.

Carticica este cu ferestre prin care se pot descoperi principalele elemente despre care a invatat la varsta lui: organele interne, creierul, scheletul, muschii. Desigur ca putea fi facuta mult mai complexa , dar nu am vrut sa devina o munca obositoare si sa se bucure de rezultatul simplu si accesibil.

Am realizat-o prin suprapunerea a doua foi cartonate, cea de deasupra fiind taiata astfel incat sa se deschida spre a putea vazut desenul de pe cea de dedesubt. Dante a indragit-o foarte mult si o ia cu ea peste tot sa o arate cu mandrie si sa explice din ea.

Foarte buna pentru varsta lor este si revista “Pasi spre cunoastere” . DVD ul despre corpul omenesc este foarte instructiv si de mare ajutor pentru micuti in intelegerea mecanismului complex care este corpul uman. Dante a invatat foarte multe cu ajutorul acestui DVD si are o placere reala sa explice tot ceea ce stie. Explica oricui vrea sa il asculte (si daca nu vrea tot il asculta in final 🙂 ) despre urechea interna, despre ciocanel si scarita, despre functiile organelor si despre conexiunile care se fac in creierul nostru.

corp

 

Anul trecut de Craciun a primit si o Enciclopedie a corpului uman pe care o rasfoieste de multe ori si imi pune foarte multe intrebari pe baza imaginilor pe care le vede in carte.

363838

Tocmai pentru a-i face o mare bucurie, de ziua lui, care urmeaza in cateva zile, vreau sa ii fac un frumos cadou: un mulaj cu corpul omenesc pe care si-l doreste de multa vreme. . Pana una alta ne inscriem in concursul gazduit de “Ursuletii nazdravani” si sponsorizat de magazinul on-line de jucarii FamousKids. Magazinul pune la bataie in concurs exact acest mulaj pe care ni-l dorim foarte mult. Eu l-am trecut deja in my wish list pentru ca pretul este foarte bun zilele astea.

Pasiunea copiilor devine si pasiunea noastra. Sunteti de acord?

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: