Carticica cu ferestre despre corpul omenesc

Pasiunea lui Dante pentru corpul omenesc si pentru modul in care acesta functioneaza nu s-a diminuat, ba, dimpotriva, creste pe zi ce trece.

Tocmai de aceea si-a dorit sa aiba o carticica mica, numai a lui, in care sa se regaseasca cateva din informatiile pe care le-a acumulat pana acum,

Am realizat impreuna aceasta carticica desi nu a fost atat de usor pe cat ne-am imaginat cand ne-am apucat de lucru. Pentru ca inca nu am pus imprimanta in functiune, desenele le-am facut de mana, conturate de pe ecranul laptopului dupa niste desene gasite pe internet.

Carticica este cu ferestre prin care se pot descoperi principalele elemente despre care a invatat la varsta lui: organele interne, creierul, scheletul, muschii. Desigur ca putea fi facuta mult mai complexa , dar nu am vrut sa devina o munca obositoare si sa se bucure de rezultatul simplu si accesibil.

Am realizat-o prin suprapunerea a doua foi cartonate, cea de deasupra fiind taiata astfel incat sa se deschida spre a putea vazut desenul de pe cea de dedesubt. Dante a indragit-o foarte mult si o ia cu ea peste tot sa o arate cu mandrie si sa explice din ea.

Foarte buna pentru varsta lor este si revista “Pasi spre cunoastere” . DVD ul despre corpul omenesc este foarte instructiv si de mare ajutor pentru micuti in intelegerea mecanismului complex care este corpul uman. Dante a invatat foarte multe cu ajutorul acestui DVD si are o placere reala sa explice tot ceea ce stie. Explica oricui vrea sa il asculte (si daca nu vrea tot il asculta in final 🙂 ) despre urechea interna, despre ciocanel si scarita, despre functiile organelor si despre conexiunile care se fac in creierul nostru.

corp

 

Anul trecut de Craciun a primit si o Enciclopedie a corpului uman pe care o rasfoieste de multe ori si imi pune foarte multe intrebari pe baza imaginilor pe care le vede in carte.

363838

Tocmai pentru a-i face o mare bucurie, de ziua lui, care urmeaza in cateva zile, vreau sa ii fac un frumos cadou: un mulaj cu corpul omenesc pe care si-l doreste de multa vreme. . Pana una alta ne inscriem in concursul gazduit de “Ursuletii nazdravani” si sponsorizat de magazinul on-line de jucarii FamousKids. Magazinul pune la bataie in concurs exact acest mulaj pe care ni-l dorim foarte mult. Eu l-am trecut deja in my wish list pentru ca pretul este foarte bun zilele astea.

Pasiunea copiilor devine si pasiunea noastra. Sunteti de acord?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.