Ornament de brad – colaj cu om de zapada

Dante a inceput din ce in ce mai des sa se trezeasca din somn cu o anumita idee de lucru, de a-si crea singur propria jucarie. Ideile se ingramadesc una dupa alta in capusorul lui iar mami trebuie sa fie mereu dispusa in a-i da o mana de ajutor si a-i impartasi entuziasmul.

Astfel s-a intamplat si intr-o dupa amiaza de sambata cand, dupa somnul de amiaza Dante s-a trezit spunand ca vrea sa faca urmatoarele: un cerc, in care sa faca alte trei cercuri din care sa iasa un om de zapada. Zis si facut. Ne-am apucat impreuna de lucru. Cercul cel mare a devenit de fapt un fel de vas cu tortite. Omul de zapada a primit si fular, caciulita verde, maturica. Cativa fulgi de zapada in jurul lui i-au dat autenticitate. Totul a fost inconjurat de mult sclipici capatand adevarata stralucire a zapezii si a sarbatorilor.

Omul de zapada al lui Dante a capatat aer festiv si a fost ridicat la rangul de ornament de brad prin atasarea unei panglici colorate.

Consider ca isi merita si el locul printre creatiile tuturor ce iau parte la Claca creativa initiata de draga noastra Bea. Ce ziceti? Am dreptate sau nu?

Fotografie-0846Fotografie-0839Fotografie-0837Fotografie-0836

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.