Fixativul cu keratina 3Deluxe

Deși este iarnă și frig, femeile tot vor să fie frumoase și elegante. Și ce poate fi mai important în aspectul unei femei decât coafura? Fie că sunt bucle sau că este părul întins, toate ne dorim ca ceea ce am construit cu migală acasă să reziste întreaga zi chiar dacă mai punem o căciulă sau o glugă pe cap.

Am descoperit de curând un fixativ de păr foarte bun care nu încarcă excesiv, care fixează dar lasă părul elastic și natural. Bine, acum depinde și de cantitatea de produs aplicat, desigur.

La ultima întâlnire din decembrie Galați Beauty Swap am primit spre testare noul fixativ 3Deluxe și chiar am fost încântată de el. Inițial primisem un șampon no-yellow, mai precis un șampon care te ajută să menții părul blond fără a-i afecta culoarea dar cum eu nu am păr blond nu îmi era de folos așa că am făcut schimb cu Gabriela și așa m-am făcut cu un fixativ.

Dar și șamponul mi se pare interesant, găsiți detalii despre el aici.

Să revenim însă la fixativ. Eu l-am testat în primul rând pe bucle și am fost foarte mulțumită de el.

Totuși pentru o eficiență sporită a fixativului trebuie să ținem cont de câteva reguli de bază:

  • fixativul se aplică de la o distanță de minim 30 de cm
  • tubul fixativului trebuie miscat încontinuu pentru a acoperi o suprafață cât mai mare și uniformă de păr
  • dacă se aplică la rădăcină și se tapează părul (mai ales pentru păr gras) acesta nu se va mai îngrășa așa de repede
  • dacă vreți să fixați doar anumite șuvițe foarte bine micșorați distanța de aplicare, ținând în mănă suvița respectivă.

Fixativul 3Deluxe este unul prietenos cu părul, având keratină hrănește și repară, poate fi folosit cu încredere.

Eu l-am folosit pe niște bucle lejere și mi-a plăcut mult rezultatul dar și faptul că buclele au rezistat cu bine până seara.

Îl puteți găsi în magazinul cu produse de specialitate dar puteți afla detalii despre produsele 3Deluxe și pe pagina  de FB.

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: