Trairi de toamna

Cu pasi repezi se apropie din nou vremea dovlecilor decupati, sarbatoarea magilor si a spiritelor. Ploile se anunta cu surle si trâmbite, vremea rece a început sa îsi arate gherute mici, ca de pisica, mai ales dimieata si seara.

Profitam din plin de zilele toamna-vara, iesirile în parc au ramas înca în rutina zilnica. Scoala a venit cu potop de emotii si schimbari. Îmi amintesc de cele câteva clase ce erau într-o gradinita si cât de coplesita m-am simtit de multimea de copii ce sunt într-o scoala.

Înca plec cu inima mica dimineata, când îmi las copilul acolo, în scoala aceea mare. Îl vad tot un pui de om ce o îmbratiseaza pe mama la prânz, cu tot dorul si bucuria. Parca îsi cauta alinarea si siguranta în bratele mele. Înca nu vrea sa fie mare. Înca îi e bine asa, mic si alintacios. Iar eu savurez din plin fiecare clipa.

Si-a murdarit ghiozdanul, si-a uitat sticla de apa, cutiuta de pachet… îl înteleg. Nici pentru el nu e ceva obisnuit.

“- mai bine era la gradinita, mama. venea doamna bucatareasa si ne lasa la masa cât vroiam noi … ”

Te crede mama puiule. Dar sunt foarte sigura ca se va adapta, ca îi vor prinde bine toate iesirile noastre în parcuri, la diverse activitati. Sunt foarte sigura ca va întelege repede cum functioneaza o scoala, care sunt mecanismele ei si, mai ales, pe lânga cine trebuie sa se puna bine.

Blogul ma cheama si el, blogurile ma cheama sa le citesc. Mi-e dor de vremurile în care citeam, în care interactionam mai mult pe bloguri si mai putin pe FB. Nu urmaresc traficul de blog, desi într-o vreme credeam ca conteaza. Azi Vienela ne-a explicat ca nu prea. Nici nu as avea cum sa tin pasul. Oamenii vin si pleaca în functie de ce scriu si daca scriu. Când nu scriu înseamna ca sunt ocupata sa traiesc, sa muncesc, sa gospodaresc, sa socializez prin viu grai si priviri vii :).

Desi am multime de idei si planuri cu blogul, vremea buna si culorile toamnei ma cheama înca pe afara.

Dar tot culorile toamnei îmi dau ghes si pentru un nou concurs creativ  pe blog. Asa ca, stati pe aproape.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: