Comoara din inima

– Mama, azi am aflat ca noi suntem bogati. Ca bogatia nu înseamna sa ai multi bani. Adevarata comoara este în inima. Acum înteleg de ce îmi spui tu mereu ca eu sunt comoara ta.

– Dar cum ai aflat tu asta Dante?

– Ne-a spus Doamna astazi la scoala o poveste: Comoara din inima.

242026– Si cum este povestea asta?

– Despre un om care cauta mereu o comoara: vroia sa aiba multi bani si niciodata nu era fericit. Într-o zi s-a întâlnit cu un om care nu avea deloc multi bani dar care era mereu fericit. Atunci l-a întrebat cum de este mereu asa de zâmbitor si fericit, cum de el nu cauta comoara aceea despre care vorbeste toata lumea? Omul i-a raspuns: “pentru ca eu am gasit-o deja. este ascunsa în inima mea. si tu ai o astfel de comoara numai ca nu stii unde sa o cauti. mereu o cauti în afara ta”.

– Mare dreptate are povestea asta. Iubirea care ne leaga, întelegerea si respectul sunt adevaratele noastre bogatii. Tot la fel si prietenii, oamenii pe care îi îndragim si care ne îndragesc.

Multumim Doamna Învatatoare pentru aceasta poveste împartasita micutilor! Anul scolar începe frumos 🙂

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: