O lansare de neuitat

Era o zi mohorata de toamna iar biroul intunecat parea si mai neprietenos. Sorana ar fi dat orice sa fie acum in alta parte decat intre atatea dosare, proiecte, flori uscate in vaza, capsatoare si alte accesorii de birou. Offf, si laptopul asta care abia scartaie, si aparatul foto cu o memorie atat de mica incat nici unul din proiectele ce trebuiesc forografiate, salvate, prelucrate si apoi transmise in toate colturile lumii nu vor ajunge in timp util…

I-ar trebui si ei ceva de ultima tehnologie, ceva usor, elegant, subtire dar care pe cat de mic sa aiba si un display de cel putin 4inch. Daca ar fi posibil obiectul acesta ar trebui sa aiba acces la internet  la  re?ele din toata lumea (wirless daca se poate – s-a cam saturat de atatea cabluri si usb-uri)  . Si daca nu cere prea mult si-ar dori sa  poata naviga, descarca ?i transmite informatii la viteze cel putin decente, ba chiar remarcabile, de oriunde s-ar afla (chiar si atunci cand isi insoteste fetita la scoala de balet ).

Despre faptul ca laptopul asta antic de la birou o tine prizoniera intre patru pereti numai vorbeste. Si-ar dori si ea sa il ia macar pana la restaurant, sa bea o cafea in liniste cu obiectul pe masa, fara sa fie nevoita sa caute de fiecare data o priza. Ce frumos ar fi ca acel obiect uimitor sa aiba consum eficient de energie, un procesor  rapid în procesarea graficelor ce o asalteaza ?i performan?e pe masura, cu o   bateriei avand o durata mai buna de via?a.

Se mai suceste, mai bea o gura de cafea, se mai uita pe geam la ploaia care numai conteneste si se intoarce catre aparatul foto care ar trebui sa o ajute la imortalizarea modelelor a caror imagine trebuie prelucrata si transmisa. Offf, ce minune tehnologica ar fi daca aparatul visurilor ei ar avea si  optica avansata, cu lentila personalizata ?i senzor de 8 megapixeli, sa faca poze de o calitate remarcabila, chiar ?i panoramice si daca se poate si cu un stabilizator de imagine îmbunata?it.

Din pacate toate astea nu sunt decat un vis. Biroul este tot trist, proiectele inca asteapta, vechiul laptop aproape ca isi da sfarsitul si calendarul asta din perete care parca ii rade in nas aratand ca mai sunt 5 zile pana la termenul final de predare….Dar stai…. nu este azi joi? Ba da. Nu este azi 2 noiembrie 2012? Ba calendarul asa arata.

Uraaa. Cum de a uitat? Astazi este ziua cea mare cand toate cosmarurile ei vor lua sfarsit. Este ziua pe care o asteapta de cel putin doua luni. Este ziua despre care vorbeste toata lumea prin birourile alaturate, la sedinte, ziua pentru care bugetele de cheltuieli ale firmei s-au dat peste cap. Pentru ca da, astazi este ziua cand noul iPhone 5 se lanseaza pe piata si in Romania. A citit ea despre asta pe pagina Vodafone  si de atunci viseaza cu ochii deschisi.

Acum isi explica de ce birourile erau pustii, de ce linistea ce o inconjoara e atat de apasatoare. Isi netezi rochia, isi refacu in graba machiajul, agata in fuga umbrela intr-o mana si zbura pe usa starnind un teanc de hartii in jurul ei. Numai avea timp de pierdut. O astepta magazinul Vodafone cu noul iPhone5!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: